woensdag 17 oktober 2018

Robusto boretti

Robusto boretti

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Bekijk de beste aanbiedingen en shop jouw nieuwe Buitenkeuken voordelig online!


Deze stoere, matzwarte Outdoor Kitchen maakt van jou een ware buitenkok. Je kan koken met gesloten deksel, waardoor de warmte perfect wordt. Boretti Robusto : De stoere krachtpatser van Boretti. Robuuste buitenkeuken van Boretti.


De Robusto is het meest stoere model uit de collectie. Wanneer je de deksel opent zie je meteen de enorme kookruimte. Dit model op gas is in staat om de gerechten toch die typische grillsmaak mee te geven.


De bakplaat wordt niet meegeleverd. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Een robuuste buitenkeuken met vermogen, veel grillmogelijkheden en een uniek Italiaans design met ronde vormen. Met twee gietijzeren grillroosters kunt u verschillende grillmethode toepassen.


Je krijgt standaard jaar fabrieksgarantie en service op de ROBUSTO van BORETTI als je deze bij Keukenloods. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. Dit maakt de buitenkeuken geschikt voor grote groepen. De gasbarbecue beschikt over krachtige hoofdbranders en een zijbrander voor het bereiden van bijgerechten. Hij is uitgevoerd in matzwart en heeft prachtige RVS accenten om het af te maken.


Robusto boretti

Laat Robusto Interieur het maken en wij zorgen voor de hoogste kwaliteit en afwerking. Like ook onze facebook-pagina Robusto Interieur zodat u ook daar op de hoogte gehouden kan worden van alle acties en recente projecten. Omdat wij voornamelijk bezig zijn met maatwerk hebben wij een levertijd van minimaal weken. Alles wat je deze zomer nodig hebt voor een geslaagde BBQ vind je op beslist.


Hij is waterafstotend en beschermt je BBQ tegen alle weersomstandigheden. Een nieuwe barbecue wil je liever zo lang mogelijk als nieuw houden en dat lukt met deze luxe beschermhoes. Door het grote kookoppervlak van de Robusto is het ideaal om met ongeveer personen gezellig buiten te eten. Je kan alles achter de deur plaatsen, waardoor het er opgeruimd uitziet en je altijd alles bij de hand hebt! De twee afzetvlakken kan je tijdens het grillen ook nog gebruiken om je BBQ-accessoires op te leggen.


Binnen 3-werkdagen gratis thuisbezorgd. Zoals de naam al aangeeft is de buitenkeuken erg robuust. In het assortiment proeft u het authentieke Italiƫ. De deksel met ronde vorm aan de binnenkant van de klep maakt het mogelijk om de warmte perfect te circuleren zodat je kunt koken met de juiste temperatuur.


De barbecue heeft twee afzetvlakken waar bijvoorbeeld schalen en glazen op gezet kunnen worden. Sommige gebruikers geven hierdoor zelfs aan regelmatig hun vlees of vis voor het avondeten te grillen op de barbecue omdat dit zo snel gaat. Gebruik daarvoor de twee ruime zijtafels, waarop met gemak een aantal borden en schalen passen.


Bescherm je branders tegen afdruipende vetten en sappen met deze vlamverdeler van Boretti. Gemaakt van stevig geƫmailleerd staal. Wil je een geslaagd barbecue feestje geven?


Afhankelijk van de weersinvloeden kan deze hoes na verloop van tijd enigszins verkleuren. Onderaan de beschermhoes zit een koord die kan worden aangetrokken om de hoes nog strakker om de barbecue te krijgen. De gietijzeren roosters bereiken hoge temperaturen zodat gerechten heerlijk smaken.


Robusto boretti

Fraai afgewerkt in matzwart en daardoor een echte eyecatcher!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.