maandag 22 oktober 2018

Regenton inhoud

Regenton inhoud

Alle regentonnen vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw regentonnen. Meerdere aanbieders online. Groot assortiment Regenton. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Scherp geprijsde Regentonnen in vele formaten. Kunststof regentonnen zijn sterk en onderhoudsvrij. De kunststof regentonnen zijn allemaal van hoogwaardig kunststof en top kwaliteit merk.


In ons assortiment hebben wij regentonnen van o. Harcostar, War Roto en Garantia. Bekijk ook hoe u regenton kunt aansluiten: regenton. Deze regentonnen hebben minimaal een inhoud van liter, maar kunnen in kleine ruimtes worden geplaatst. De regentonnen van 1liter zijn hele slanke regentonnen. Deze worden vaak geplaatst in een hoekje op het balkon of naast een schuur.


Regenton inhoud

Een regenton uit het zicht. Een design regenton is van het merk Garantia. Eikenhouten regenton met een inhoud van 2liter. Voorzien van een los deksel met handvat en een kr. Gemaakt van hoogwaardig kunststof in de kleur groen.


In het kort: Hoeveel capaciteit moet een regenton hebben? Bij een dak van 25mmet regenpijp heeft u minstens een 1liter regenton nodig wanneer u minimaal 1x per dagen gebruik maakt van het regenwater in een kleine tuin. Zo hoeft u niet apart een voet te bestellen bij uw regenton. Deze zeer veel verkochte 2liter regenton word veel gekozen omdat hij een grote inhoud heeft en toch weinig ruimte in neemt.


Regenton inhoud

U kunt gewoon 2liter water opslaan op een zeer beperkte ruimte. De ton is voorzien van een deksel waardoor het eventueel ook mogelijk is om met een emmer of gieter water uit de ton te scheppen. GAMMA heeft losse kranen voor de regenton beschikbaar.


Daarnaast zijn er nog enkele andere accessoires die je helpen om meer uit je regenton te halen. Denk aan een vulautomaat die je aansluit op de regenton en de regenpijp. Zodra de regenton vol is, wordt het regenwater via de overloop niet meer naar de regenton , maar naar het riool afgevoerd. Ik zou graag willen weten wat de inhoud van mijn regenton is (hoogte 95cm, doorsnede 60cm).


Pi, eh, wie kan me op weg helpen ? Waterpompen voor beregening- systemen en div. Er zijn verschillende modellen. Zo kun je een regenton kopen die eruit ziet als een wijnvat, dus als een houten regenton. Ze zijn echter van stevig kunststof, maar het ziet er bijna uit als een regenton van hout.


Van een afstandje zou je in elk geval denken dat het een wijnvat is. Zwarte muur regenton met een inhoud van 3liter. Het is een rechthoekige ton, plat model. Door de rechthoekige vorm en de geringe diepte neemt deze grote regenton weinig ruimte in, ideaal voor in een tuin waar de ruimte beperkt is. Super grote regenton met een inhoud van maar liefst 3liter.


Zeer goede kwaliteit met extra dikke en stevige wanden en een gewicht van ruim kg. De groene regenton Kanon heeft een lange levensduur voor jarenlang (regen)water plezier. De deksel is voorzien van een kinderbeveiliging, zeer veilig maar makkelijk te openen door een volwassene. Bij Witgoedhandel De Zwaan hebben we een grote hoeveelheid vaten die als goedkope regentonnen in aanmerking komen.


Afhankelijk van hoe groot u wilt dat uw regenton is, heeft u de keuze uit de volgende tonnen in ons assortiment: Het l, l, l, l, l, 1l, 2l, 2l of 2l vat. Door een regenton te gebruiken bespaar je daarom flink op water. Regenwater bevat daarnaast bijna geen kalk. Dit is beter voor je planten en je voorkomt er witte kringen op de potten mee.


Door het gebruik van regentonnen wordt het riool minder belast. Hierdoor worden regentonnen in sommige gemeentes gesubsidieerd tot soms wel van de kosten. Een kunststof regenton van hoogwaardig kunststof. Bent u op zoek naar een complete set? Groene muur regenton , extra zware kwaliteit.


Dit muurmodel heeft een inhoud van 3liter. U kunt alle regentonnen bij ons in de showroom in Gelderland bekijken! Besparen met een regenton. Voor het water geven in de tuin wordt veel drinkwater gebruikt.


Regenton inhoud

Hier kunt u dus op besparen door middel van een waterton. Tip: Koop een regen ton met veel inhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.