maandag 29 oktober 2018

Ponderosa zwembad

Boek Ponderosa nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Canarische Eilanden, wij verzorgen de rest. Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment!


Meer dan 1leuke woonwinkels.

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Creëer buiten ook een thuisgevoel! Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Het overdekt zwembad met glijbaan is voor iedereen het hele gehele jaar elke dag geopend! Een mooi verzorgde familie camping waar gezelligheid en persoonlijke aandacht voor onze gasten centraal staan.


Voor jong en oud is er genoeg te doen zoals zwemmen in het overdekt zwembad met buitenglijbaan, crossen op de super stoere pumptrackbaan. Swimming Academy Ulicoten geeft zwemlessen in kleine groepjes bij Ponderosa in Gemeente Baarle-Nassau.

De zwemlessen staan garant voor een gezonde, leerzame en vooral. Bij Ponderosa worden jullie extra verwend. Jullie krijgen een eigen tafel met limonade en lekkers. Zodat jullie tussen het zwemmen door even lekker kunnen zitten.


Zwembad Ponderosa heeft een mooi overzichtelijk binnenzwembad met kinderglijbaan, spetterbad , stroomversnelling, bubbelbank en superglijbaan. Familie zwembad met glijbaan. Kleine kinderen kunnen spelen in het ondiepe boerderij waterspeelbad.


Voor de iets grotere kinderen is er binnen een reuze glijbaan van meter, een bubbelbank en een stroomversnelling. Voor de kleinsten is er een boerderij-waterspeelbad en een reuzeglijbaan. Buiten is er een familieglijbaan, waar je zo vaak af mag als je wilt. Het is dan ook mogelijk een zwemabonnement af te nemen. Recreatiepark Ponderosa heeft een heerlijk overdekt zwembad met allerlei faciliteiten waar je het hele jaar door gebuik van kunt maken.


Voor maar €9- pp kunt u het hele jaar komen zwemmen waneer u maar wilt. Wij zitten niet verbonden aan lessen in ons zwembad. Het animatieteam, het zwembad , de pumptrackbaan en het straatvoetbalplein zorgen voor vermaak op deze camping.


Kinderen kunnen heerlijk buiten spelen.

Camping Ponderosa in Ulicoten is een goede keus als je met kinderen op vakantie gaat. Gebruik van het zwembad is gratis en in het weekend kunt u een hapje eten in het restaurant. Voor vragen loopt u binnen bij de receptie waar u ook fietsen kunt huren, die door het fietsverhuurbedrijf op Ponderosa worden afgeleverd en opgehaald.


Onze derde locatie is het zwembad van recreatiepark camping Ponderosa. Bij de samenstelling van het water is er gekozen voor een zoutelektrolysesysteem. Het zwembad voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Wij hebben vele jaren gekampeerd op camping Ponderosa.


Algehele indruk: Behulpzame eigenaren. Voldoende parkeergelegenheden. De camping heeft een klein winkeltje waar je vers broo croissants en zuivel kunt kopen. Het is geen bad om echt baantjes te trekken.


Er is een kleine zwembad waar je lekker kunt poedelen. Op zoek naar een Zwembad in Ulicoten. Op Zwembad Keuze vind je alle informatie, ervaringen en openingstijden van Zwembaden in Ulicoten. Een zeer kindvriendelijke camping met overdekt zwembad. Zo kun je een plons maken in het zwembad , voetballen op het plein, spelen in de speeltuin of een potje jeu de boules spelen.


Ook kun je genieten van een heerlijk onbeperkt diner! Bungalowpark Ponderosa Ponderosa is een klein en gezellig park van alle gemakken voorzien. Rondom het park zijn zwembaden en tennisbanen te vinden. Zwembad Sonsbeeck ligt midden in het prachtige stadscentrum van Breda, in het even zo mooie Burgemeester van Sonsbeeckpark.


In dit mooie zwembad vind je een mooi wedstrijdbad en natuurlijk een groot recreatiebad voor de kids! Bij dat recreatiebad horen twee grote glijbanen, waar je kinderen naar hartelust kunnen spelen. De camping is mooi onderhouden, heeft ruime plaatsen en uitstekende faciliteiten die er voor zorgen dat u echt even helemaal weg bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.