donderdag 18 oktober 2018

Heijderbos zwemmen

Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Beleef de grootste kicks, boven en onder water, in een spectaculair zwemparadijs. Bedwing de kolkende stroom van de wildwaterbaan, de allersnelste van Center Parcs. Of verken de rustgevende onderwaterwereld van een verzonken sta tussen exotische vissen. Sportactiviteiten zoals o. Een greep uit het aanbod: Discover Scuba Diving, Kinder-doe-ba Baby zwemmen , spannende stroomversnelling, golfslagba Sauna, Turks stoombad en een prachtig koraalbad in de verzonken stad.


De plek voor jungle-avonturen en spannende activiteiten, of een uitstapje naar Nijmegen. Laat je meevoeren op de sensationele wildwaterbaan, deins mee op golven of snorkel tussen de tropische vissen. Dat wordt dus urenlang waterplezier voor jong en oud! Het was de eerste keer dat we hier waren om te zwemmen , en de indruk was erg goed! De kinderen (en jaar) hadden studiedag van school en via via gehoord dat je dan korting krijgt op zwemkaartjes bij het heijderbos , zo fijn want anders is een dagje zwemmen vrij prijzig bij centerparcs, dus top actie!


Bij Arovite kunt u genieten van de fijnste beauty – en wellness behandelingen. De rustgevende omgeving en de persoonlijke aandacht geven u het gevoel ‘thuis’ te zijn, zonder de dagelijkse beslommeringen en zorgen. U komt hier ongestoord toe aan uzelf. Op deze manier maakt u uw vakantie op het Heijderbos helemaal compleet.


Bereken uw route of volg de instructies naar uw bestemming. Wat is me dit goed bevallen! De golven in het Heijderbos zijn zeer laag en stellen daarom niks voor. Like en abonneer voor meer! Het Heijderbos is echt een geweldig park.


Zwemmen , spelen of verkleden: zij kunnen zich helemaal uitleven! Een bezoek aan de Kids Disco mag natuurlijk niet ontbreken. Aqua Mundo het Heijderbos is een echt subtropische zwemparadijs met een wildwaterbaan, spannende stroomversnelling, golfslagbad en een levendig. In de Limburgse Peel kan je heerlijk zwemmen , deinen in het golfslagbad en roetsjen van de glijbanen.


De kids vermaken zich prima in het Kinder-Doe-Bad met de koninklijke kikkerfamilie en de octopus. Zelf heb ik een periode gewerkt bij centerparks Heijderbos. Een leuk park en een leuke omgeving waar genoeg te doen is. Houdt rekening als je met openbaar vervoer komt dat je een aardig stuk moet lopen om bij centerparks te komen.


Dagje Center Parcs: Zwemmen Aqua Mundo Heijderbos Het is echt herfst, het is buiten mistig, winderig en zon en regen wisselen elkaar af. Heerlijk natuurlijk om binnen te blijven, verwarming aan en gezellig samen iets doen. Heijen en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Parkvakanties bezocht afgelopen jaar zowel De Eemhof als Het.


Ze kunnen nieuwe dingen ontdekken waar ze nog weken over zullen napraten. Het heerlijke aan een subtropisch zwemparadijs zijn de (sub)tropische temperaturen. Wij gaan regelmatig zwemmen op zondagochtend bij een zwembad bij ons in de buurt, en dan is het altijd een strijd om het water in te gaan, het water uit te komen, van de douche naar de kleedkamer te lopen… zo niet in Center Parcs. Ik vond het Heijderbos een heel mooie aquamundo hebben ,alleen jammer dat er maar een glijbaan was,die wel ontzettend leuk is. De kinderen spelen in de uitdagende Jungle Dome en het zwembad.


Gelegen vlakbij de Duitse grens op een half uurtje van Nijmegen. Center Parcs het Heijderbos is daarmee een geschikte vakantiestek voor het hele gezin. Even uitrusten terwijl de kinderen lekker aan het zwemmen zijn en van de glijbaan gaan is hierdoor zeker een optie zonder het koud te hebben.


Subtropische zwembaden hebben vaak vele faciliteiten, zoals glijbanen en een wildwaterbaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.