woensdag 31 oktober 2018

Professionele muizenval

Professionele muizenval

Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense press ‘n set muizenval. Groot assortiment muizenvallen en klemmen om effectief muizen te bestrijden. Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.


Kies of upload een ontwerp. Op internet is veel te lezen over het zelf maken van een muizenval. Verschillende trucs en manieren om van je muizenprobleem af te komen.


Wij raden dit doe-het-zelf klusje echter af. Een zelfgemaakte muizenval is namelijk niet zo effectief als een professionele. Gevangen muizen hoeft u niet met uw handen aan te raken door de metalen beugel die er op zit. Haal de beugel naar achteren en de muis valt er ui zonder aan te raken. Advies : Plaats een muizenval altijd uit de buurt van kinderen en huisdieren.


Controleer een muizenklem elke dag op vangst. Pest Free Benelux helpt zonder giftige bestrijdingsmiddelen, en professionele muizenvallen zijn daar een onderdeel van. Door eigen grootschalige import zijn wij in staat om Pest Free muizenvallen van professionele kwaliteit te leveren tegen de scherpste prijs. Een professionele muizenval zet je heel eenvoudig nadat je deze hebt geprepareerd met een beetje pindakaas met nootjes, en eventueel enkele kanarie zaadjes.


Zelf gebruik ik ook altijd pindakaas met noten en kanari zaadjes, en dat werkt geweldig goed. Muizen zijn dol op noten en vette zaden. Vul het lokaas rondje van de muizenval voor de helft.


Hygiënisch in gebruik doordat u niet in aanraking hoeft te komen met muis. Deze muizenklemmen gebruiken wij zelf als professionele muizenbestrijder ook in opslagruimten, garages, bergingen, en kelders. Professionele ongediertebestrijders gebruiken deze muizenklemmen ook.


Deze diervriendelijke meervoudige muizenval is geschikt voor professioneel en particulier gebruik. Omdat u met deze val niet met uw handen de muizen hoeft aan te raken. Deze metalen muizenval kunnen wel tot muizen in.


Door de doorzichtige deksel ziet u gelijk of er vangst in zit. Bekijk hier ons assortiment! Ratten veroorzaken knaagschade, bevuilen het voedsel en kunnen verschillende ziektekiemen overdragen.


Het is van belang ratten effectief en zo snel mogelijk te bestrijden, aangezien ratten zich erg snel kunnen voortplanten in korte periode. De muizenval is een veel voorkomende manier voor het vangen van ratten. De klassieke muizenval is een veilige en goedkope manier om van muizen af te komen. Met wat lekkers zoals een klein spekblokje of stukje kaas lok je de muis in de val en na een klap is de muis doodt. Direct uit voorraad leverbaar.


Professionele muizenval

Dit is een uiterst effectieve professionele muizenklem. Kan in een handomdraai op scherp gezet worden en beschikt over een krachtige beugel. Afmetingen muizenklex mm. Duurzame plastic klem voor het snel en netjes afvangen van muizen. Deze muizenval is gemakkelijk op te spannen en de gevangen muizen zijn eenvoudig uit de klem te verwijderen.


Basketbalnet anti vandalen beachvolleybal bovenband composthoop containernet doel doelnet draagtas dubbele topmaas duivennet fijnmazig fruit gewasbescherming goal grind groen. Met deze muizenval vang je op eenvoudige wijze muizen. Doe er wat lokvoer in en binnen korte tijd zit er een muis in de val.


Professionele muizenval

Deze rattenval, gemaakt uit duurzaam gegalvaniseerd metaal, is gemaakt voor het levend vangen van meerdere ratten tegelijkertijd. Het eerste deel heeft een fuik waar de rat doorheen klimt. De val bestaat uit twee gescheiden delen.


Een muizenval doodt de muis in één klap, met een val vang je muizen levend. Zet levend gevangen muizen op zo’n honderd meter van je huis uit, liefst in een park of bos. Bent u op zoek naar een hygiënische oplossing voor het vangen van muizen?


Professionele muizenval

Dan is onze muizenval zeer geschikt. En dat ook nog eens voor opruimprijzen! Doordat de val gemaakt is van kunststof is deze na gebruik makkelijker te reinigen dan de conventionele houten muizenvallen. Hierbij hoef je niet meteen professionele ongediertebestrijding in te schakelen, tenzij je last hebt van een ware muizenplaag in huis. Bij GAMMA vindt u alle ongediertebestrijding.


Van vliegenlamp tot mollenklem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.