dinsdag 16 oktober 2018

Strooiwagen

Strooiwagen

Vind strooiwagen kopen het nu op Kensaq. Kies uit producten vanaf € 270. De webshop voor uw Tuinieren. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Strooiwagen

Onder droog strooigoed verstaan we zaden, kalk, meststoffen en zand. In de winter kan er zelfs zout mee gestrooid worden. Je kunt bij de aanschaf nog letten op de inhoud van de strooibak.


Van bemesting tot winterstrooigoed: een strooiwagen komt het hele jaar door van pas bij het voeden van het gazon, het terugdringen van onkruid en het veiliger maken van paden en opritten gedurende de ijzige wintermaanden – en dit alles met een minimale inspanning en zonder morsen. De robuuste strooier heeft een buisvormig stalen frame, dat corrosiebestendig en duurzaam is. Geschikt voor zaadgoe mest, zand en gruis grote bak van liter perfect voor het.


De strooiwagen heeft ook een grote PVC trechter om het zout, d. Een strooiwagen is een zeer praktisch hulpmiddel voor je gazon en tuin. Met een strooiwagen voorkom je dat je vieze handen krijgt, en verdeel je meststoffen of ander strooimateriaal egaal over je gazon, tuin of oprit. Maar hoe werkt een strooiwagen nu eigenlijk?


Nou, dat is niet zo ingewikkeld. Dat kan vanaf nu in onze webwinkel. We bieden diverse soorten, van strooikarretjes tot handstrooiers.


Strooiwagen

Erg handig in de winter als zoutstrooier en ook in de lente als zaadstrooier. Maar u kunt het ook gebruiken voor tal van andere doeleinden, bijvoorbeeld als meststrooier of zandstrooier. Op zoek naar een strooiwagen ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan strooiwagens. Bekijk hier ons online aanbod!


Met behulp van een gras strooiwagen zaait u moeiteloos uw graszaadjes voor een gelijkmatig en vol gazon. Deze Wolf strooiwagen is uitermate geschikt voor het voorkomen van gladde, onbegaanbare paden voor uw huis. Tevens beschikt de strooiwagen over een stabiele standaar waarmee u de wagen veilig stil kunt laten staan.


Dit artikel is momenteel niet beschikbaar. Strooiwagen voor incidenteel gebruik capaciteit kg - Manutan. Zoek naar strooiwagen kopen op de nieuwe KensaQ. Mooie producten op grote prijzen.


Bespaar tot wel via kiesproduct. In het voorjaar kan hiermee korrelkalk of kunstmest gestrooid worden. En in de winter kunnen deze uitstekend gebruikt worden voor het strooien van zout. Deze strooiwagen is bijvoorbeeld ook uitgevoerd in een getrokken model. Je strooit er eenvoudig graszaad mee uit, of verdeelt mest of kalk over je gazon.


Strooiwagen

Jaarrond een praktische hulp rondom het huis! Opgelet: ons volledig aanbod is momenteel nog niet online beschikbaar. Geleidelijk aan voegen we meer producten toe.


Doorgaans wordt een kiepwagen, een vrachtwagen of bestelbus met platte laadbak of haakarmwagen gebruikt als strooiwagen. De zoutstrooier wordt op de wagen geplaatst zodra er gestrooid moet worden. Best kan men kijken naar de afmetingen van de bak en niet naar de wielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.