dinsdag 30 oktober 2018

Formaat brievenbus

Groot assortiment Brievenbussen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle brievenbussen vind je op beslist. Bestel simpel jouw brievenbussen.


Bekijk nu de laagste prijs voor Brievenbussen.

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Wil je een boek of iets anders kleins versturen?


Het pakketje kan gewoon door de brievenbus , dus de ontvanger hoeft hier niet voor thuis te blijven. Je verstuurt het al vanaf € 90. Wil je zeker weten dat je post door de brievenbus past en tegen het briefpost tarief kan worden bezorgd? Let er dan op dat je post.


Brievenbusdoosjes kopen heeft zoals gezegd een aantal grote voordelen.

Ze passen door de brievenbus , bieden een hoge bescherming én ze zijn licht in gewicht. Omdat ze door de brievenbus passen en licht in gewicht zijn, bespaart u op verzendkosten én hoeft de ontvanger van het brievenbuspakket niet thuis te blijven. De vorm en de kleur van de brievenbussen moeten zodanig zijn, dat verwarring met voor het publiek bestemde brievenbussen van de houder van de concessie niet mogelijk is. Een brievenbus dient voor de postbesteller bediend te kunnen worden door middel van een brievengleuf of een klep die kan worden geopend.


In de breedte zal het formaat hetzelfde blijven als de rest van het jaar. Er is namelijk een grondige reden waarom men net tijdens de feestdagen dit opzetstuk plaatst. Men wil voorkomen dat kwajongens vuurwerk of dergelijke in de brievenbus zullen gooien, waardoor deze defect kunnen raken of in brand zouden kunnen vliegen.


Indien er grotere batches verzonden moeten worden is er ook sprake van een minimum formaat dat de sorteermachine aankan. Dit formaat is 1x 90mm. Indien gewenst kunnen wij bij een Direct Mail actie ook het inpakken en verzenden regelen. De brievenbus moet in principe voldoende groot zijn om een ongevouwen zending in C4- formaat (2mm bij 3mm) met een dikte van mm zonder beschadiging te ontvangen. De toegang tot de brievenbus , alsmede de opening van de brievenbus moeten vrij, gemakkelijk en zonder gevaar zijn voor de besteller.


Waar en hoe moet je je brievenbus plaatsen? En welke afmetingen moet die hebben? In de volgende gevallen mag de opening van de brievenbus zich bevinden op min.


Grote brievenbussen , er is keuze genoeg!

In onze webshop bieden wij diverse grote brievenbussen aan. Vrijstaande modellen, die u los in de tuin, op de stoep of bij uw oprijlaan kunt plaatsen, maar ook stevige wandmodellen waar behoorlijke hoeveelheden post en kranten in kunnen. Daarnaast verkopen wij sinds kort ook de pakketbrievenbus. Kies uit 1producten vanaf € 299. Het maximale formaat is gebaseerd op de grootte van brievenbussen van huisadressen.


Brievenbuspost moet immers geschikt zijn om door de brievenbus heen te passen. Verzendduur Het gros (circa ) van de brievenbuspost wordt de volgende dag al gepost door PostNL. Schone en droge post door opvangbak. Geschikt voor muur- en paalmontage. Cilinderslot met gecodeerde sleutels.


BAUHAUS is jouw bouwcentrum voor huis, tuin en werkplaats. In de categorie Brievenbussen vind je Brievenbussen en nog veel meer producten. Voor deze buspakjes hoeft de klant niet thuis te blijven omdat het via de brievenbus binnen uur wordt bezorgd. U en uw klant kunnen dankzij de TrackTrace informatie het buspakje volgen en zeker zijn van een goede en vlotte bezorging. De brievenbus moet voldoende groot zijn om een ongevouwen zending in C4- formaat (2mm bij 3mm) met een dikte van mm zonder beschadiging te ontvangen.


Brievenbussen die niet groot genoeg zijn om een ongevouwen Cformaat met een dikte van mm zonder. Ik heb een kartonnen mal met het formaat van een brievenbus. Ooit gekregen op een beurs. Helaas bij de laatste verhuizing zoekgeraakt, was een handig ding. Maar je kunt het idd altijd proberen bij je eigen brievenbus , dat doe ik nu noodgedwongen ook.


Controleer het formaat van uw zending. Bedoeld voor technisch tekenwerk. Het 1Z- formaat is gelijk aan het A4- formaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.