vrijdag 12 oktober 2018

Loungeset beschermhoes

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Bescherm uw loungeset met een afdekhoes. Diverse soorten en maten beschikbaar. Voor elke tuinmeubel een passende hoes. Ruim 6soorten direct uit voorraad leverbaar.


Ruim Aanbod Afdekhoezen Voor Loungesets. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Kwaliteitsniveaus beschermhoes.


Onze loungeset beschermhoezen worden aangeboden in drie varianten: budget, basic en luxe. De budget-reeks is gemaakt uit PE weefsel en de basic-reeks uit polyester met een antraciet-kleurige PU coating. Beide bieden bescherming tegen weer, win water en UV-licht. De absolute top is dan natuurlijk onze luxe-reeks.


Loungeset beschermhoes

Tuinmeubelhoezen zijn een must have voor je tuinmeubelen. Een beschermhoes beschermt je tuinmeubelen tegen vocht, weer en wind. Nagenoeg voor elk tuinmeubel is er een geschikte tuinmeubelhoes te vinden. Door de hoeveelheid aan verschillende maten zit er altijd wel een passende beschermhoes voor je bij.


Naast de beschermhoes loungeset , hebben we ook nog een ruim aanbod aan andere beschermhoezen. Zo vindt u hier ook hoezen voor diverse tuinmeubelen, fietsen, scooters en meer. We hebben oneindig veel keus in beschermhoezen voor uw loungeset of tuinmeubel set. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Met een tuinmeubelhoes of loungesethoes bescherm je jouw tuinset of loungeset gemakkelijk in één keer.


De beschermhoezen houden weer, wind en zon tegen en zorgen dat je tuinset mooi en droog blijft. Kies je tuinsethoes zorgvuldig bij je tuinset, zodat hij goed past en de beste bescherming biedt. Tips bij de aankoop van een loungeset beschermhoes.


Er zijn immers veel verschillende maten loungehoezen. Natuurlijk kunt u ook kiezen tussen verschillende soorten en maten als het op beschermhoezen voor uw tuinmeubelen aankomt. Afdekhoes loungeset - Houd jouw tuinmeubilair langer mooi met deze handige beschermhoes voor jouw loungeset. Dankzij deze afdekhoes is jouw tuinset beschermd tegen regen, vorst en viezigheid.


Loungeset beschermhoes

Zo kun je langer genieten van jouw tuinmeubels en kun je de kussens in de stoelen laten. De maximale afmeting van de loungeset is 2x 2x 80. Bestel Loungeset bij fonQ. Kies uit 5producten vanaf € 260. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Vóór 12:besteld volgende werkdag in huis. Speciale prijs 2Normale prijs € 300. Koop nu en betaal pas over dagen! Dan raadt Garden Gallery u aan om een loungeset beschermhoes te kopen.


Loungeset beschermhoes

Deze hoes beschermd uw loungeset tegen vuil en vlekken. Bovendien wordt de levensduur van uw loungeset verleng waardoor de loungeset langer mooi blijft. Hierdoor kunt u extra lang genieten van uw mooie loungeset in de zomer.


Alle loungesethoezen zijn vervaardigd van duurzaam polyester met een ademend membraan dat condens- en schimmelvorming minimaliseert. De hoezen bieden bescherming tegen vuil, dierenuitwerpselen, UV-stralen en allerlei weersomstandigheden. Alle hoezen worden geleverd met een vaste opbergtas.


Hoezen zijn niet 1procent waterdicht en UV-bestendig en dienen juist gebruikt te worden. Zo vind je hier een kussentas voor de loungeset , maar ook plastic beschermhoezen om de volledige loungeset af te dekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.