maandag 8 oktober 2018

Huisje huren met sauna

Kom naar De Leistert, het beste bungalowpark van Nederland. Een geweldige vakantie in één van de vele Vakantiehuisjes met luxe Sauna. Zoek uw ideale Vakantiepark met Sauna.


Gelegen aan het IJsselmeer (NH), in prachtige groene omgeving. Zoek naar luxe vakantiehuizen op de nieuwe KensaQ. Een vakantiehuisje huren met sauna , hottub, jacuzzi of Turks stoombad kan het hele jaar door.

Doordat je binnen in het huisje genoeg mogelijkheden hebt om heerlijk te genieten, is het niet noodzakelijk dat het buiten heerlijk warm is. Juist in de winter kan een wellness vakantie veel doen. Schitterende vakantiewoning in het Heuvelland van Zuid-Limburg met panoramisch uitzicht en wellness. Binnen design wellness vindt u een groot privé zwemba en een sauna , daarnaast douche en toilet. De vakantiewoning beschikt over slaapkamers elk met eigen design badkamer.


Uniek aanbod midden in de natuur. Huisje met prive sauna boeken. Beleef een prachtige omgeving vanuit je huisje met prive sauna.

Wanneer wij een huisje huren is dat bijna altijd met sauna en whirlpool. Bedenk je eens, overdag hardlopen, fietsen of wandelen en als afsluiting de sauna in. Het geeft een heerlijk gevoel. Wil je deze combinatie eens wat beter leren kennen en denk je eraan om een wellness vakantie voor te bereiden, volg dan Snel afvallen met SPORT JE FIT.


Een tweede slaapkamer met eenpersoonsbedden en een kamer met bergruimte zijn te vinden op de bovenverdieping. Je kunt ook gebruik maken van een flatscreen tv met Digitenne, een Dvd-speler en wifi. Je geniet van een totale privacy, omdat de wellness faciliteiten in je eigen tuin staan. Zo vaak je wilt kun je gebruik maken van een Finse houtgestookte sauna , jacuzzi en buitendouche.


Geniet van een wellness vakantie. Trek eropuit en verblijf in een luxe bungalow met sauna en geniet van een ontspannen verblijf met uw vrienden, partner of hele familie! De bungalows met sauna van BungalowSpecials beschikken naast een privé sauna soms ook over een zonnebank en bubbelbad.


Dit vakantieverblijf ligt heerlijk rustig aan het bos. Daarnaast wordt deze vakantie helemaal geweldig in het verwarmd privé-zwembad en de jacuzzi. Het heeft een fantastisch grote tuin van wel van 2. Ziet u een romantische weekendje weg in een luxe vakantiehuis met jacuzzi wel zitten? Kijk dan snel verder en boek uw ideale weekend weg met een huisje met jacuzzi.


Kom helemaal tot rust en geniet samen van de luxe van het huisje met hottub. Zie ook ons aanbod van bungalows met een sauna.

Huizen met korting tot. Ontdek hét Wellness Center van Nederland. Bekijk de Arrangementen en Reserveer Online! Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. De Wellness-tuin is gelegen op een apart veld omzoomd met beukenhagen met rondom beschutting en beplanting. Hierdoor heb je volledige privacy en biedt het bescherming tegen de wind.


In de villa beschikt u ook over een sauna gestookt met een houtkachel. De gezellige vuurton kunt u kunt stoken met hout uit eigen bos. Er is tevens een barbecue. Gebruik van het hout in overleg met de beheerder. Neem een heerlijke sauna en nestel u vervolgens in de jacuzzi, onder een romantische sterrenhemel.


Als je kiest voor een vakantiewoning met een eigen sauna , heb je hier allemaal geen last van. Je zet de sauna aan wanneer jij daar zin in hebt, geniet ervan in volledige privacy en kunt (als je wilt) na je saunagang meteen je bed in rollen. Plezier voor jong en oud in je huisje met sauna. En waar kan dat beter dan in een huisje met een sauna én een jacuzzi voor personen?


Speciaal voor u hebben wij daarom de fijnste huisjes met een sauna én jacuzzi voor u op een rij gezet. Ga er lekker op uit met de fiets, ter voet of met een bootje en geniet van al het moois dat de regio u te bieden heeft! Een jaarlijks vriendenweekend of een jubileum binnen de familie, het zijn zomaar enkele voorbeelden van een uitstekende gelegenheid om een groepsaccommodatie te huren. Veel luxe vakantiehuizen in Nederland met jacuzzi hebben buiten in de tuin of op het terras de jacuzzi staan.


Zo kun je genieten van de tuin met uitzicht op de landelijke omgeving en ’s-avonds sterren kijken vanuit een warm bad. Super romantisch met z’n 2-en. Wil je echt even genieten en ben je toe aan wat ontspanning? Boek dan een Wellness vakantiehuis! In één van onze huizen met bijvoorbeeld een sauna , jacuzzi of solarium kom je echt even tot rust.


Blijf je toch liever wat actiever? We hebben ook vakantiehuizen met een privé zwembad!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.