woensdag 10 oktober 2018

Intex zwembad goedkoopste

Bestel nu heel voordelig een nieuwe zwembad. Meer geluksmomentjes buiten! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Intex zwembad op Vergelijk. Find intex zwembad vandaag! Dan ben je bij Top-zwembadshop.


Het bad bestaat uit een mini zwembad met een capaciteit van 2liter en een ruime grote buitenring met een capaciteit van 7liter. Zwembad aanbieding: veel voor weinig. Zowel het doek als het metalen frame is zeer stevig wat resulteert in een duurzaam, goedkoop zwembad.

Wil je een afdekzeil, zwembadchloor of een zwembadtrap bij je zwembad ? Goedkoop zwembad in de tuin? Wij hebben het grootste assortiment zwembaden en accessoires op voorraad. Ken je de intex zwembaden al? En heb je behoefte aan verkoeling of ontspanning?


Zo kun je genieten met het hele gezin van het mooie weer op de zomerse dag. Akkoord en door naar Kieskeurig. Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden.


Om relevante advertenties te tonen. Het sterke frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal en voorzien van een poedercoating over de gehele binnenkant en buitenkant van het de buizen, voor een extra goede bescherming tegen roest. Koop nu heel voordelig een nieuwe zwembad. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Er zit bij alle zwembaden een handleiding. We kunnen u bijstaan in onze winkels en uitleggen hoe u best uw intex zwembad opzet. Kom langs in één van onze winkels.


Inclusief alle toebehoren voor een snelle installatie.

Ideaal dus als je niet over al te veel ruimte beschikt. Zet het zwembad op een vlakke, rechte ondergrond. Vermijd plekken waar takken en andere scherpe voorwerpen liggen. Leg voor extra bescherming een grondzeil of ondervloer neer.


Deze beschermen niet alleen het zwembad , maar ook het gazon en de tegels. Een eigen zwembad in de tuin is een droom voor velen. En u hoeft daarvoor helemaal niet diep in de buidel te tasten! Iedereen kent wel het frame zwembad met donkerblauwe zwembadfolie.


Deze serie zwembaden is betaalbaar, kenmerkt zich door eenvoudige montage en onderhou is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor kleine en middelgrote tuinen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.