woensdag 17 oktober 2018

Tuinland regenton

Alle regentonnen vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw regentonnen. Meerdere aanbieders online. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bij Tuinland kun je een regenton kopen in verschillenden vormen en maten.


Zo’n waterton ziet er namelijk ook nog eens ongelooflijk stoer uit in de achtertuin. Deze regenton heeft een bijpassend voetstuk welke apart te koop is. Het Mini Rainsaver regentonvoetstuk van Harcostar is een handige accessoire, die zorgt voor een beter overzicht van de regenton , het makkelijker vullen van een emmer of gieter en de mogelijkheid tot besproeiing van de tuin door middel van een tuinslang. U kunt een regenton filter bevestigen aan bijvoorbeeld de deksel van een regenton. Door de regenton filter vast te zetten met een heel klein stukje dubbelzijdig plakban tape of een druppeltje lijm voorkomt u dat de regenton filter uit de regenton waait.


Met een regenton kan het regenwater vanaf het dak worden opgeslagen. Deze classic regenton is gemaakt van polyetheen en heeft een inhoud van 2liter. De ton heeft een grijze kleur en wordt geleverd inclusief kinderveilige deksel en kraan voor slangaansluiting. De Harcostar Classic regenton heeft een hoogte van 9mm en een diameter van 6mm. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Met deze regenton wall bent u het bezit gekomen van een prachtig muurtje als regenton ! Vang het regenwater niet meer op in een saaie standaard regenton , maar in dit decoratief muurtje van Garantia! De Ward Slime Line is een regenton die beschikt over een grote capaciteit zonder dat hij veel ruimte in beslag neemt. De regenton staat met zijn slanke, hoge vorm niet alleen mooi in uw tuin, maar is ook nog eens zeer functioneel!


Door een regenton te gebruiken bespaar je daarom flink op water. Regenwater bevat daarnaast bijna geen kalk. Dit is beter voor je planten en je voorkomt er witte kringen op de potten mee.


Door het gebruik van regentonnen wordt het riool minder belast. Hierdoor worden regentonnen in sommige gemeentes gesubsidieerd tot soms wel van de kosten. GAMMA heeft losse kranen voor de regenton beschikbaar.


Daarnaast zijn er nog enkele andere accessoires die je helpen om meer uit je regenton te halen. Denk aan een vulautomaat die je aansluit op de regenton en de regenpijp. Zodra de regenton vol is, wordt het regenwater via de overloop niet meer naar de regenton , maar naar het riool afgevoerd.


We hebben voor iedereen een passende oplossing. U kunt advies krijgen via telefoon, e-mail of in onze ideale fysieke winkel. Kunststof regenton 2L gemaakt van uv-bestendig, groen polyethyleen. Bevat een kraan om makkelijk emmers en gieters te kunnen vullen.


Koop een regenton , groot aanbod van hout en kunststof. Alle soorten, kleuren en maten. Milieuvriendelijk besproeien? Regentonnen aangeboden en gezocht op Marktplaats. Dat kan met een regenton in je tuin.


Je bespaart drinkwater en belast het riool minder. Bovendien bevat regenwater veel minder kalk en heeft het een betere temperatuur voor je planten. Bij Welkoop ben je op het juiste adres voor regentonnen en accessoires, zoals een vulautomaat, kraan, standaard of overloopset. Direct meer sfeer in de tuin met dit stukje tuindecoratie.


De webshop voor regentonnen kopen. De eerste reden is gemak: wij zijn een online tuincentrum waarin u alle producten vindt die u ook in een fysieke tuincentrum zult aantreffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.