woensdag 19 februari 2020

Max en luuk

Kies uit producten vanaf € 500. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Furniture that takes you back to the essence of what is attractive and beautiful.


Keep the summer in your garden or pation all year round. Meubels die doen verlangen naar alles wat mooi en sfeervol is.

Die vier seizoenen lang de zomer in de tuin en op het terras houden. Laat u verrassen door het nieuwe. Een collectie trendy buitenmeubelen in heerlijke pastelkleuren. Een ruime serie meubelen die vier seizoenen lang de zomer in de tuin en op het terras houden.


Met deze collectie buitenmeubelen heeft u het hele jaar door de zomer in de tuin en op het terras. Met ontwerpers als Marcel Wolterinck en Eric Kuster heeft Borek een groot stempel kunnen zetten. Nu komt Borek met een extra lijn met de stoere naam Max en Luuk. Max en Luuk laten u verlangen naar vakantie, warmte, sfeer en gezelligheid.


De collectie omvat een aantal stoere stoelen en tafels.

Collection: Let yourself be surprised by the new Dutch furniture brand Max and Luuk. A collection of trendy outdoor furniture in delicious pastel colors. The Max and Luuk collection is characterized in quality, color and materials with a very attractive price. Het teak hout uit bijvoorbeeld de Mason collectie zal na verloop van tijd grijs verkleuren, het aluminium van de Morris tafel zal zijn eigen kleur behouden. De gehele collectie past perfect bij de mooie houten tafels, die robuust maar stijlvol zijn.


Een combinatie die doet verlangen naar vakantie, sfeer, warmte en gezelligheid. Het hele jaar door genieten van de sfeer, van tropische stranden, het geruis van de zee, de gezelligheid van een tafel vol etende mensen, kortom genieten van al het goede wat de natuur en het buiten leven je te bieden heeft. Geen abonnement, betaal per film. Van teak hout tot aluminium en van rope tot gegalvaniseerd staal.


Voor elke stijl en smaak is er wel een model te bedenken. Fraai om de lounge opstelling compleet mee te maken, of om als stand alone te plaatsen. Collection : Let yourself be surprised by the new Dutch furniture brand Max and Luuk. Met natuurlijke materialen in diepe kleuren krijgt jouw droomplek meer sfeer en uitstraling. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van deze prachtige tuinmeubelen, welke passie, kwaliteit en comfort uitstralen.


Het blijft een merk waarin speelse elementen terug te vinden zijn. U kunt ook de stoelen samen met een stijlvolle houten of granieten tuintafel kopen bij ons. Zo haalt u in één keer een complete tuinset in huis. Wij leveren uw bestelling persoonlijk af en monteren uw meubels ook voor u als u dit wenst.


De opvallende bijna ondeugende uitstraling van de collectie appelleerde aan de onbezorgde sfeer in de tuin.

Product bestaat uit meerdere artikelen. Deze zweefparasols kunnen op een apart verkrijgbare, verrijdbare voet worden gezet, zodat ze over op het terras voor schaduw kunnen zorgen. Daarnaast kunnen ze 3graden draaien op de voet.


Om dit frame is een rope gespannen welke een comfortabele zit biedt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.