donderdag 27 februari 2020

Vakantiepark duinrell

Handig:Alle vakantiepark aanbiedingen op één pagina. Bekijk Park en krijg direct de laagste prijs. Een voordelige vakantie boek je eenvoudig en snel op lavidatravel. Vind vakantie park het nu op Kensaq.


Prachtige vakantiehuizen midden in Drenthe. Ideaal voor natuurliefhebbers.

Van een vakantie op Duinrell wordt iedereen blij! In een groene omgeving, vlakbij de kust. Vakantiepark met attractiepark in de achtertuin. Even er tussenuit dichtbij huis?


Duinrell is dé plek voor een vakantie met baby of peuter of met de hele familie. Het kan in het park door de gunstige ligging aan de drukke kant zijn. Op het park is een supermarkt maar er is ook een eetgelegenheid aanwezig.


Behalve het attractiepark en het Tikibad ligt het park ook dichtbij Den Haag en Scheveningen.

Het welbekende Tikibad maakt Duinrell de ideale vakantiebestemming voor gezinnen. Gratis toegang tot het spectaculaire Duinrell attractiepark. Pretpark attracties in de achtertuin.


Een vakantie op camping Duinrell tovert een glimlach op het gezicht van ieder kind. Met het attractiepark en het Tikibad in de achtertuin is dit de perfecte locatie voor een heerlijke minibreak. Boek nu een veelzijdig verblijf naar het spetterende Duinrell ! Het Duinrell vakantiepark in Wassenaar staat garant voor plezier voor jong en oud.


De kinderen kunnen zwemmen in het Tikibad en op avontuur gaan in het attractiepark. Geniet ook van het strand en de Noordzee. Dan ben je bij ons op het juiste vertrekpunt om de beste prijzen te vinden. Omdat je een pas krijgt, ontvang je geen losse toegangskaarten voor het attractiepark. Aankoop: maximaal personen per.


Dat zorgde voor donkere rookwolken boven het Wassenaarse attractiepark. Meerdere brandweerwagens kwamen ter plaatse. De camper brandde volledig uit, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. De standplaatsen liggen grotendeels bij elkaar onder hoge bomen.


Voor tentkampeerders zijn er een open veld en een apart natuurkampeerveld.

Veel attracties in het park zijn bij de campingprijs inbegrepen. De duingalows huisjes zijn eigenlijk meer een soort veredelde chalets, maar voldoen prima voor een weekend (of midweek). De echte reden om naar het vakantiepark te gaan is om natuurlijk lekker naar het attractiepark Duinrell en het Tikibad te gaan! Naast het attractie- en waterpark Duinrell in Wassenaar vind je een vakantiepark. Inclusief entree tot het attractiepark en het Tikibad.


Ook is een een lazy river en een jacuzzi. Speciaal voor peuters en kleuters is er het overdekte waterpark vol waterspelen. Duinrell mikt dan ook vooral op een goede mix en profileert zichzelf als het park bij uitstek voor familieplezier. Voor de allerkleinsten zijn er tal van leuke kindershows en de overdekte waterspeeltuin Playa voor kinderen tot jaar.


Wil je weten wat anderen vonden van Duinrell in Wassenaar? Verblijf je in het vakantiepark ? Op deze pagina lees je reviews van Duinrell. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk dan accommodaties in Nederland.


Als gast van camping Duinrell profiteert u met het hele gezin van alle fun en spectaculaire attracties van het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.