dinsdag 18 februari 2020

Waterslang oprolbaar

De rubber slangen hebben wij voor verschillende temperaturen, lengtes en werkdruk. Waterslang Oprolbaar kopen? Maak gebruik van onze keuzehulp om de juiste te vinden.


Bekijk ons uitgebreide assortiment. Voor zowel zakelijk als particulier. Bespaar tot wel via kiesproduct.

De beste prijzen waterslang. Plat oprolbare waterslang kopen op Leidingshop. Deze handige Crusader platte waterslanghaspel is ideaal om mee te nemen met boot of camper.


Bij ons vindt u hoogwaardige oprolbare waterslangen voor irrigatie van landbouw en tuinbouw. De slangen zijn plat en makkelijk op te rollen. Doordat deze slangen zeer slijtvast zijn en plat oprolbaar , heeft u jarenlang profijt van de waterslang. Dé echte specialist met gratis deskundig advies en goede service.


Bestel eenvoudig online of kom naar onze winkels.

Je browser accepteert geen cookies. Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies toestaan en de. Uitermate geschikt als persslang voor vloeistoffen.


Wildkamp helpt u graag verder! UV en ozon bestendige slang voorzien van gladde binnenwand met lage frictie weerstand. Standaard rollengte = meter. De Talen tuinslang oprolbaar is een handige flexibele tuinslang.


De tuinslang heeft een stretch en wordt door de kracht van het water uitgezet tot maar liefst meter. Met de aluminium koppelingen is het een duurzame tuinslang die overal gebruikt kan worden. Deze tuinslangen zijn makkelijk oprolbaar met behulp van een haspel. Ook kun je kiezen voor de revolutionaire uitrekbare waterslang die langer wordt wanneer je er gebruik van maakt en inkort wanneer er geen water meer in zit.


Ruim assortiment waterslang. Voor besproeien van de tuin, bouwland of weiland hebben wij diverse waterslangen in de opruiming. Zo is er keus uit diverse maten. Techniparts heeft het allemaal. Neem ook een kijkje bij onze koppelingen.


Tuinslangen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken.

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Deze plat oprolbare slang is ideaal voor lage druk water transport. Na gebruik neemt de slang weinig ruimte omdat hij plat oprolbaar is. Verkrijgbaar in alle gangbare maten van diameter tot bestand tegen chemische producten, atmosferische invloeden.


Heb je een degelijke tuinslang nodig om de tuin te besproeien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.