dinsdag 18 februari 2020

Metalen inbouwzwembad

Hoge Kwaliteit Zwembaden, direct leverbaar. Neem contact op voor deskundig advies. Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design.


Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. In ons assortiment vindt u een uitgebreid assortiment van metalen inbouwzwembaden. Of u nu zoekt naar een rond of een ovaal bad.

Een metalen inbouwzwembad hoeft niet duur te zijn. Kijk voor andere modellen eens bij onze opbouw zwembaden. De zwembaden van Azalp zijn scherp geprijsd. Uw inbouwzwembad gratis thuisbezorgd.


U hoeft dus geen transportkosten te betalen! De leveringstijd bedraagt ongeveer twee tot vier weken. Bij Azalp bent u aan het juiste adres.


Verder word dit metalen inbouw zwembad bij de ovale varianten geschoord.

Deze schoren kunt u uiteraard mee ingraven. Kortom dit metalen inbouw zwembad Atlantis is ook ideaal als u niet al te veel ruimte heeft maar toch een mooi metalen inbouw zwembad wilt. Installatie metalen zwembad Elk metalen zwembad is voorzien van gemarkeerde inkepingen. Een inkeping voor een skimmer en een inkeping voor een inspuiter.


U kiest zelf of u deze inkepingen gebruikt. Om meer of op een andere plaats inkepingen te maken, snijdt u het eenvoudigst door het metaal met een stanleymes of een wipzaag met metaalblad. Het grote voordeel van een inbouwzwembad is dat je er architectonisch gezien alle kanten mee op kan. Vanzelfsprekend heb je wel te maken met enige beperkingen omdat de baden voorgevormd zijn. Indien je volledige vrijheid wil in het ontwerp dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een betonnen zwembad op maat.


De bekendste metalen zwembaden zijn Gre en de Vogue zwembaden. Deze staan garant voor een zeer degelijke kwaliteit. Maar ook Intex heeft enkele zwembaden met metalen frame.


Bekijk hier ons assortiment voor jouw metalen zwembad naar keuze. Op zoek naar een inbouw zwembad ? De mooiste kant en klare inbouw zwembaden voor in de tuin. Bestel online of om langs in onze showroom.


Interline zwembad stalen wand als één van de weinige zwembadwinkels gewoon kaal aan onder de naam Walcheren. U ontvangt de bodem- en toprail, stalen wan bevestigingsmaterialen, liner, skimmer en inspuiter waarmee u het stalen zwembad zelf kunt bouwen.

Geef de hele familie plezier! Zwemmen blijft een van de populairste sporten van het land. Veel mensen vinden het heerlijk om even af te koelen in een inbouwzwembad , maar zwemmen is ook nog is gezond. Een inbouwzwembad in de tuin heeft dit allemaal.


Inbouwzwembaden staan voor jarenlang zwemplezier! Wat zijn metalen opzetzwembaden. Bent u op zoek naar een metalen inbouwzwembad voor in uw tuin? Metalen opzetzwembaden bestaan uit een frame van metalen buizen met een al dan niet stalen wand waarin een stevige liner wordt geplaatst.


Het frame kan ovaal, rond of recht gemaakt worden. Genieten van een metalen zwembad van Fonteyn doet u niet voor even, maar voor het gehele leven. Onze metalen zwembaden showroom.


Iedere tuin is anders en ook uw smaak verschilt met die van een ander. Bij Fonteyn heeft u daarom de keuze uit veel verschillende metalen zwembaden in uiteenlopende prijscategorieën. Europese top kwaliteit gevonden.


Hierdoor heeft u een inbouw zwembad compleet en snel in de tuin liggen en jarenlang onbezorgd zwemplezier. Een goed voorbeeld hiervan is de extra dikke liner van mm dik, dit zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw eigen inbouwzwembad. De metalen zwembaden uit de Steel Excellent serie behoren tot de top van het segment metalen zwembaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.