woensdag 26 februari 2020

Vliegen in huis in de winter

Compleet aanbod: vergelijk prijzen van ruim 3. Goedkope producten, 1 Effect. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Informatie over vochtbestrijding. Elk vochtprobleem lossen wij op.


Gratis en vrijblijvende offerte.

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Dat betekent ook dat ze vaak woningen of bedrijfsgebouwen opzoeken tijdens winters. Niet alle vliegen , maar een aantal van hen. Enige pluspuntje van die koude winter , is dat je van die irritante vliegen af bent.


Althans, dat is normaal meestal wel zo. Sinds een week of hebben wij ontzettend last van vliegen in huis ! Wij zien verschillende soorten vliegen in huis in de winter. Een aantal vliegen komt vooral voor rond afval, zoals de fruitvliegen en de slagvliegen.


Andere vliegen , zoals clustervliegen en huisvliegen, leggen in de herfst eitjes op een warme plek.

De vliegen zelf gaan doo maar in de winter komen de eitjes uit. Pas wanneer ze in grote aantallen in gebouwen voorkomen, is werkelijk sprake van overlast. Op warme dagen in de winter en het voorjaar komen ze met tien- tot honderdtallen te voorschijn, vooral voor de ramen omdat ze op het licht afkomen.


In dat geval is er geen sprake van een groot probleem. De keuken, kleinere badkamer en onderste woonkamer zijn overigens niet door de vliegen getroffen. De kleinere slaapkamers en tweede woonkamer ook niet, maar ze krijgen wel te maken met de uitloop van de vliegen aan de andere kant van het huis door gebrek aan deuren (die zaten hier niet in). Voor sommige vlinders is de winter in Nederland te koud. Als ze hier zouden blijven, zouden ze doodgaan.


Deze vlinders komen in het voorjaar naar Nederland en planten zich hier voort. De vlinders van de volgende generatie vliegen in het najaar naar het zuiden (Zuid-Europa of Noord-Afrika), waar het in de winter warmer is dan in Nederland. Het huis heeft jaar leeg gestaan voor wij het kochten. Dat daar wat beestjes rondlopen en vliegen is prima, dat hoort bij het platteland. Maar wij hebben buitensporig veel vliegen in huis.


De afgelopen twee maanden ben ik voornamelijk bezig geweest met vliegen bestrijden. Maar ook wanneer de vliegen eenmaal in huis zijn, is het van belang dat de plaag zich enkel tot één ruimte beperkt en dat ze zich niet door de gehele woning of gebouw gaan begeven. Doordat ze zo klein zijn is het erg lastig om te voorkomen dat ze naar binnen komen of zich verder verspreiden. Voor 23:bestel Morgen in huis.


Huizen met korting tot. Er wordt dan ook al snel gedacht dat een woning ‘vies’ is.

Wat kan ik doen tegen zoveel vliegen in huis ? Als de verzamelplaats van de vliegen opgespoord en goed bereikbaar is, dan kan de zwerm met behulp van een stofzuiger worden opgezogen. Vliegen in huis in de winter : is dat normaal? In de lente volstaat het meestal om de ramen tegenover elkaar open te zetten. Beperk de voedselbronnen voor de vlieg.


In vele huizen en gebouwen verschijnen in de loop van de winter regelmatig grote groepen vliegen die veel op kamervliegen lijken. Toch hebben ze een geheel. In de zomer ziet men deze vliegen niet in huis omdat ze dan buitenshuis leven op zoek naar bloemen voor de nectar. In het najaar echter zoeken ze een.


Sinds weken zitten er steeds dikke zwarte vliegen in mijn huis. Waar komen deze vandaan in de winter ? Vooral op de boven verdieping vliegen ze rond. Ze zijn erg suf, ik kan ze zo naar buiten wuiven of doodslaan. In de herfst is onze buitenmuur geisoleerd.


Zou dat er iets mee te maken kunnen hebben? Het zijn hele irritante beestjes, ze vliegen eigenlijk overal ron behalve - tot nu toe- op de bovenverdieping, wat ik wel vreemd vind. Zijn hele brutale beestjes, ik heb er al een keer of twee, drie, een in mijn neus voelen vliegen (en ik ben toch echt wel schoon) en als je niet uitkijkt vliegen ze zelfs met een hap eten mee je mond in!


We dachten er niks bij, we liepen de hele dag het huis in en uit en dachten dat we de hordedeur gewoon niet op tijd dichtdeden. Toen ik vanmorgen het huis uitging, zaten er hooguit vliegen binnen. Maar toen ik uur later thuis kwam, zaten er vliegen binnen.


Geen idee hoe die krengen binnen kwamen alle ramen en deuren zaten dicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.