woensdag 19 februari 2020

Metalen glijbaan

Bekijk snel het grootste assortiment. Shop direct online op beslist. Vergelijk verhuurbedrijven. Kies uit producten vanaf € 390.


Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak.

De KBT glijbaan ladder is voorzien van een antisliptextuur. De vrijstaande glijbaan ladder wordt geleverd met al het benodigde montagemateriaal en verankeringen. Vrijstaande ladde Alleen geschikt voor KBT.


Plum Haumea metalen glijbaan set 7ft Laat je kleintje met een gerust hart van de glijbaan gaan want de Plum Haumea vrijstaande glijbaan is ontworpen om de wildste spelletjes aan te kunnen. Het frame van de Plum Haumea glijbaan is gemaakt van stevig staal met een poedercoating voor bescherming tegen roest en voor extra duurzaamheid. Heel gevaarlijk voor die tere handjes en beentjes van je kinderen, want zo’n metalen glijbaan word dus heel erg heet in de zon! Met die warme temperaturen die we de afgelopen weken hebben kan zo’n metalen glijbaan zeker wel graden zijn! RVS glijbaan of kunststof glijbaan kopen.


U kunt bij ons online een offerte aanvragen voor een glijbaan.

Metalen glijbaan voor kleuters. Bij Van Besouw Metaal is dit mogelijk en nog heel veel meer. U kunt zich natuurlijk voorstellen dat het voor een metaalbedrijf geen probleem is om bijvoorbeeld een geschikte rvs glijbaan te maken.


Schommels en glijbanen zorgen voor uren speelplezier! Nog mooie stevige metalen glijbaan. Gratis plus euro voor spaarpot kinderen. Ik verkoop dit omdat onze kinderen te groot zijn voor deze veel gebruikte glijbaan. Naast complete glijbanen zijn er ook aanbouwglijbanen.


Een aanbouwglijbaan moet altijd bevestigd worden aan het platform van een speeltoestel. Glijbanen met een waterfunctie hebben een aansluiting voor de tuinslang. Je kunt daarmee water op het glijoppervlak sproeien, waardoor de glijbaan verandert in een waterglijbaan. Glijbanen – Een glijbaan kopen In een speeltuin of speelvoorziening voor kinderen kan een glijbaan echt niet ontbreken.


Wanneer u besluit bij ons een glijbaan te kopen, heeft u de keuze uit een aantal varianten. We hebben glijbanen met dieren of een speciale heuvelglijbaan. Onze glijbanen zijn geschikt voor diverse leeftijdscategorieën.


Maak je keuze en bestel makkelijk online uitstekende service! Kunststof of metalen glijbaan. Wij leveren kunststoffen en metalen glijbanen , maar ook glijbanen die een combinatie bevatten van de bovenstaande materialen.


Het voordeel van kunststoffen glijbanen is dat deze onderhoudsvriendelijk zijn, ze splinteren niet en zijn kleurvast.

Een metalen glijbaan is gemaakt van staal met een roestwerende coating. Wavy Slide, een kwalitatieve metalen golvende glijbaan. Afmetingen geheel : 317cm lengte x 150xm breedte x 155cm hoogte. Hij is uitgerust met metalen ladder met treden.


De glijbaan Milor van Trigano is m lang. De UV-behandeling zorgt voor een langere levensduur. Deze glijbaan biedt de beste sensaties dankzij zijn golden profiel. Wat deze glijbaan nu zo uniek maakt is zijn platform en leuning, deze zijn namelijk gemaakt van Robinia hout. TOP buitenspeelgoed heeft verschillende soorten schommels: houten schommels, metalen schommels, aanbouwschommels en ruimtebesparende schommels.


Wat dacht u van een rvs glijbaan , een hilarische familieschommel of een uitdagend klimrek? Zo past er in elke tuin wel een schommel. Ook voor schommelzitjes, schommel accessoires en schommel onderdelen ben je bij TOP buitenspeelgoed aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.