maandag 17 februari 2020

Schapenhek plaatsen

Europa´s grootste online schrikdraad vakwinkel met eigen service afdeling. Alle schapenhekken vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinafscheiding. Het zelf plaatsen van kastanje hekwerk of schapenhek is niet moeilijk. De instructies voor de plaatsing van kastanje hekwerk helpen u snel op weg om eenvoudig zelf uw.


Schapenhek plaatsen

Bekijkt u onze handige video! Als we overgaan tot het plaatsen van het hek dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen: Om schade te voorkomen en voor onze veiligheid dient u de ligging van kabels, leidingen, rioleringen etc. Wij krijgen regelmatig de vraag: kan ik zelf een schapenhek plaatsen ? Ja dat kan, het is een vrij eenvoudige klus. We helpen u graag op weg met een overzicht van de benodigdheden en een stappenplan voor het plaatsen van een schapenhek , zodat u direct zelf aan de slag kunt.


Noord-Holland is al meer dan jaar de grootste producent en leverancier van houten schapenhekken. Inmiddels hebben veel hekken hun weg gevonden naar tevreden klanten. De oorsprong van het bedrijf ligt bij houten producten voor de schapenhouderij. Natuurlijk kunt u het kastanjehouten schapenhek zelf plaatsen , maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €1- euro per strekkende meter.


Is een kastanjehouten schapenhek niet wat u zoekt? Voordat u het rasterwerk gaat plaatsen heeft u uiteraard nagedacht (of wij hebben u geadviseerd) over de hoogte van het schapenhek. Wanneer u gaat plaatsen is er een richtlijn voor de afstand tussen de palen om het rasterhekwerk aan te monteren. U kunt het hekwerk en de poorten snel en vakkundig door medewerkers van Adéquat laten plaatsen. Wij sturen u daarvoor graag een prijsopgave.


Voor het geval u het liever zelf doet, volgen hier de benodigde instructies. De Hekkerij is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van houten hekwerken. Wij leveren verschillende soorten houten hekken, afrasteringen en omheiningen.


Schapenhek plaatsen

De hekken worden bij voorkeur gemaakt van kastanjehout of eikenhout. Er zijn verschillende soorten houten hekken: wringhekken, landhekken, schapenhekken, poorten en klaphekken. De punten zijn spitser en strak gezaagd. Frans schapenhek heeft gemiddeld iets rechtere latten dan Engels schapenhek.


De draden zijn iets stakker gedraaid en er zitten geen nietjes over de onderste draad zoals bij Engels rasterwerk. Dit hekwerk heeft een gegalvaniseerde dubbel draad. Koop en verkoop schapenhek eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Schapenhek plaatsen

Kastanje hekwerk (ook wel schapenhekken of schapenrasters genoemd) is een duurzaam milieuvriendelijk product dat veel gebruikt wordt voor de afrastering van natuurlijke gebieden. Schapenhekken,poorten,postrail laten plaatsen. Men gebruikt het onder andere als natuurlijke afscheiding in duinen, parken, weides en bossen.


U wil in je tuin een stoer hek maken van kastanjehout? Ontdek in deze video de verschillen tussen een Frans en Engels kastanjehek. Naast informatie ziet u handige tips voor het plaatsen van een kastanjehek, ook wel schapenhek op rol genoemd. Hallo wilt u een mooie poort bij de oprit of elders wij maken en plaatsen zeer degelijke poorten met een mooie. Het aantal draden is afhankelijk van de hoogte van het schapenhek.


Behalve de duurzaamheid en de bijzondere uitstraling, is het schapenhek flexibel en daarmee eenvoudig te plaatsen , ook in heuvelachtig terrein. Heeft u een schapenhek gekocht? Dan wil u vast en zeker graag weten hoe u deze installeert!


Wij nemen u in een aantal eenvoudige stappen graag mee in de procedure voor het plaatsen van één of meerdere schapenhekken. Benodigdheden - Het is aan te raden om palen te bestellen bij een schapenhek. Gemiddeld gaat een schapenhek tot jaar mee. Het hout zal onder invloed van het weer vergrijzen, wat de natuurlijke uitstraling nog meer benadrukt.


Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag! Lees ook ons blog over het plaatsen van een schapenhek. Wilt u een schapenhek kopen?


De latten van dit type hekwerk zijn meer recht en strakker afgewerkt dan de Engelse versie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.