maandag 10 februari 2020

Meerdal zwemmen

Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Dit is het ultieme glijden: 1meter lang, van de nok tot in het eindba bocht na bocht. Voor de kleintjes is er Babyzwemmen, met leuke spelletjes, en het Kinder-doe-bad voor heel veel waterpret. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk geurend kruidenbad. Mis ook niet de masserende stralen van de Hydro-jet.


Naast het zwemba biedt de Aqua Mundo ook diverse andere activiteiten en arrangementen.

Behalve voor een dagje zwemmen kun je als daggast in Center Parcs ook terecht voor: Diner in één van onze restaurants. Sportactiviteiten zoals o. En vergeet zeker niet de masserende stralen van de Hydro-jet. Duiken Ontdek de onderwater wereld met het duik arrangement en sluit je avontuur af met een optionele en meeslepende rit op de onderwaterscooter. Van welk beroep droomt uw kind? Kok, park ranger, schilder, prinses of ridder?


Center Parcs Het Meerdal biedt verschillende Wannabe-activiteiten om uw kinderen in de huid te laten kruipen van hun favoriete beroep. Het Limburgse zwembad met een subtropisch karakter heeft voor ieder wat wils.

In Aquo Mundo het Meerdal is er voor jong en oud plaats voor inspanning en ontspanning. Spring in het golfslagba ga van de familieglijbaan of gooi de remmen los op de wildwaterbaan. Na het zwemmen kunt u bijkomen in het kruidenbad of met een hydrojet massage. Dagje zwemmen CenterParcs Aqua Mundo Nederlan België, Duitsland of Frankrijk. Alle vakantieparken van Center Parcs met subtropisch zwemparadijs voor een spetterend.


Nu 2e persoon korting op een dagje zwemmen in de Aqua Mundo van Het Meerdal ! Het park is dan ook uitgerust met een uitgebreide Aqua Mundo en daarnaast zijn er op het park zijn diverse activiteiten en faciliteiten. Voordelen: Gratis zwemmen , korting in de shops, gratis sportactiviteiten zoals o. Denk jij dat je past bij Center Parcs en wil jij op Het Meerdal of de Limburgse Peel in America bijdragen aan een geweldige vakantie voor onze gasten? Ik woon zelf in de omgeving van het Meerdal en de Limburgse Peel.


Ik zou het Meerdal zeker aanbevelen, hier is veel te doen qua activiteiten. Limburgse Peel schijnt wat goedkoper te zijn (ben hier zelf slechts een keer geweest om te zwemmen ). Een dagje zwemmen bij Center Parcs De Kempervennen is alles wat je van zwemmen verwacht. In het zwembad vind je glijbanen voor kinderen en volwassenen, een golfslagba bubbelba wildwaterbaan, stroomversnelling, kinderbad en buitenbad. Voor zowel Het Meerdal als Limburgse Peel zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Zwemmen bij Centerparcs Het Meerdal.


Natuurlijk maak ik ook van dit soort dagen een leuke vlog! Kanaal beschrijving: Welkom bij VideoSquadNL Op dit kanaal tonen wij de méééést vette shiiiit van Nederland!

Houd je van zwemmen , ontspanning, spannende activiteiten en leuke waterattracties? Of misschien één van de eerdergenoemde activiteiten? Dan is het erg gaaf om eens naar subtropisch zwembad het Meerdal te gaan. Subtropisch zwembad het Meerdal is te vinden bij het Aqua Mundo van CenterParcs park in America, een plaats in het noorden van Limburg.


Samen plezier maken in het water, tegen de golven in zwemmen in het golfslagbad of oneindig vaak van de glijbanen. Neem uw jarige kind en de beste vriendjes en vriendinnetjes mee en vier de kinderverjaardag eens op een andere manier in ons Subtropisch Waterparadijs. Bekijk de folder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.