dinsdag 25 februari 2020

Verkade beton

Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Met medewerkers die vertrouwd zijn met alle details om perfectie in de praktijk te brengen. En met een modern machinepark dat niet alleen de efficiency hoog houdt, maar ons ook in staat stelt duurzaam te opereren. Innovatief sterk, kwalitatief hoogwaardig. Verkade Beton is een innovatief bedrijf.


Wij hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de internationale betonbranche.

Een team met een hart van beton. Een betonvloer leggen is teamwork. Werk voor een team van perfect op elkaar ingespeelde specialisten, van het allereerste advies tot en met de after sales. Onze medewerkers hebben over het algemeen jarenlange ervaring in de aanleg van betonvloeren.


Daarom zijn zij altijd bezig de lekkerste koekjes en chocolade te maken. Betonnen kelders worden op maat gemaakt, afhankelijk van het gebruik van de kelder, vooral in opdracht van aannemers en particulieren. Al meer dan jaar is Betonwerk M. Wij maken kelders onder bedrijfsruimten en woonhuizen, maar wij zijn ook gespecialiseerd in soortgelijke betonconstructies voor grondbunkers en wateropvang.


Wij zijn van alle ( beton )markten thuis.

Op deze site maakt u kennis met een groot aantal van die toepassingen. En u maakt ook kennis met een bedrijf dat thuis is in grote en kleine projecten. Een specialist met een hart van beton ! Ten eerste, de folie dient als scherm tussen beton en ondergron hierdoor kan het beton uitdrogen en ontstaan er uitdrogingsscheuren. Er is geen vochttransport vanuit de ondergrond het beton in.


Uitdrogingsscheuren is behoudens door overbelasting van de constructie, in de oorzaak van scheurvorming in beton. Specialist in betonprojecten voor de nationale en internationale tuinbouw, boomkwekerij en aannemerij. Voor onze opdrachtgever Heidkamp B. De shelters en laadbruggen zijn van het merk Stertil, welke wij bij de meeste van onze projecten toepassen. Onze betonspecialisten begroeten u graag in stand 279. Voor de bouwvak zal de vloer gestort worden waar ca.


Kijk hier het filmpje om een beter beeld te krijgen. Veel Westlandse bedrijven zullen deelnemen aan de IPM in Essen. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek aan onze strak gele stand te brengen. Wij voeren onze opdrachten uit met een dynamisch team medewerkers in zowel binnen- en buitenland. En met succes, want het gaat goed met ons bedrijf.


Van dit bedrijf zijn geen openingstijden bekend. Onze opdrachtgevers weten dat bij ons geldt: afspraak = afspraak.

Ondertussen gaan we bij Gebroeders Van der Lugt ook door met het maken van de 27meter lange betonnen bloementunnel met een staalconstructie voor het. Jan Tousain heeft functie op zijn of haar profiel. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.


LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.