dinsdag 18 februari 2020

Zwemmen drenthe

Kom een heerlijk dagje zwemmen in ons subtropisch zwembad in Drenthe. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. De samenwerking heeft vooral betrekking op inkoop, installaties, personeel, activiteiten en het uitwisselen van informatie aan elkaar.


Hoofddoel blijft echter het promoten van het zwemmen en dan vooral in Drenthe. Subtropisch zwembad Drenthe ⁑ Alle overdekte indoor subtropische zwembaden in Drenthe. De mooiste zwembaden vind je op subtropischzwembad.

In Drenthe hebben we veel zwembaden, voor urenlang plezier. Of je nu een subtropisch zwembad zoekt of een buiten zwemba je vindt ze in ons overzicht. U kunt in Drenthe op tal van plaatsen zwemmen.


Niet alleen in de vele zwembaden, maar ook op allerlei plaatsen in de vrije natuur. Het water in zwembaden voldoet aan de eisen. De Drentse kanalen, meren en plassen zijn lang niet altijd geschikt als zwemwater.


Wat leuk dat je zoekt naar zwembaden in Drenthe ! Zwemmen is leuk en ook nog eens gezond. Op deze pagina kan je een overzicht vinden van zwembaden in de provincie Drenthe.

Informatie over bijvoorbeeld openingstijden of tarieven kan je vinden op de pagina van het zwembad. Wat is er fijner dan tijdens de warme dagen een verkoelende duik te nemen in het buitenbad in Zweeloo. Naast zwemmen kunt u ook heerlijk genieten van de zon op de ligweide. Gratis toegangskaartjes voor het zwembad zijn verkrijgbaar bij de receptie. Zuidlaren- Stichting zwembaden Tynaarlo start met ingang van deze week met het online Leerlingvolgsysteem.


Waar je ook kijkt, je ziet water, zandvlaktes en bossen om je heen. Dat is nog eens heerlijk zwemmen : in een meertje midden in de natuur! Ben je gek op water en kun je het niet laten een duik te nemen? Neem dan bij elke fiets- of wandeltocht in ieder geval je zwemkleding mee. Het Molenduinbad Norg is het leukste zwembad van Drenthe.


Het is een gezellig, kindvriendelijk, subtropisch zwembad en biedt waterpret voor jong en oud. Bad Hesselingen voor een actieve dag plezier met het hele gezin. All-in tarief: €euro per persoon. In de nabije omgeving van Camping Midden Drenthe zijn meerder zwemmogelijkheden.


De Iberenplas is een van de prachtige zwemplassen welke op korte afstand van de camping ligt. Ook Het Loomeer, bij Schoonloo, heeft een mooi zandstrand en is gratis toegankelijk. Maar er zijn veel meer mogelijkheden om een dagje te zwemmen in.


Vrij zwemmen Indien u niet op ons park verblijft kunt u alleen gebruik maken van ons zwembad indien er een badmeester aanwezig is.

In de Aqua Mundo van de Huttenheugte kan je lekker zwemmen , maar ook de golven trotseren in het golfslagbad of ervaar de spannende wildwaterbaan. Op deze site is informatie te vinden over de kwaliteit van het zwemwater en omgeving. Als het mooi weer is, kunt u ook lekker naar het strand aan het recreatiemeer.


En wie weet heeft u tijd om even uit te rusten op een strandbedje bij het Beach House. Kunt u meteen een drankje bestellen. In het subtropisch zwem- en saunaparadijs kunt u natuurlijk gewoon lekker komen zwemmen. Maar naast het golfslagba de wildwaterkreek en de glijbanen, valt er nog veel meer te beleven.


De kids spetteren er lekker op los in het peuterbad. Daarnaast beschikt de Swaneburg over een ruime horeca voorziening waar in een gezellige omgeving kan worden gekeken naar de prestaties van de kinderen die zwemles hebben of kan worden nagepraat over het verloop van de wedstrijd of training.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.