vrijdag 21 februari 2020

Stevige klaptafel

Beste Prijs - Snelle Levering! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Zeer mooi afgewerkte hardhouten klaptafel van eucalyptus hardhout van het merk: Cordoba. Deze elegante en extra stevige tuintafel is gemaakt van eucalyptus geolied hardhout, uiteraard is de tafel opvouwbaar en zo ruimtebesparend wanneer deze niet gebruikt wordt.


Het Eucalyptushout hoeft niet te worden overgeschilderd met een kleur of houtafwerking. Zeer stevige en handige klaptafel.

Grijs onderstel, wit blad. Afmeting 120x80x74cm (lxbxh) in gebruikte staat met enige ge. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Klaptafel 180x74x74cm, Lichtgrijs (st.) Art. De klaptafel is van een duurzame verhuurkwaliteit.


De stevige klaptafel is eenvouding in- en uitklapbaar en neemt ingeklapt heel weinig ruimte in. Kies uit 2stevige en praktische campingtafels O. Vind goedkope picknic table aanbiedingen van A-merken.

Wacht niet langer, bestel eenvoudig jouw favoriete campingtafel Dat wordt genieten van gezellig samen eten op de camping! Handig op te bergen en dankzij handvat ook makkelijk in opgeklapte vorm te dragen. Beveiliging tegen ongewenst inklappen. Prima om bv een buffet op te zetten.


Als je hem wilt gebruiken om aan te eten, zit je aan de korte kant onhandig vanwege de poten. De verrijdbare klaptafel onderstel FLEXO BASE is ideaal als basis voor een bureau. Dankzij zijn opklapbare functie kunt u het tafelblad verticaal kantelen om het bureau gemakkelijk op te bergen. U kunt het ook gemakkelijk verplaatsen dankzij de wieltjes en zijn positie blokkeren dankzij de remmen.


Deze structuur is ideaal voor tafelbladen van. Creeer direct extra ruimte met deze stevige en praktische inklapbare tafel van Bolero. Dankzij het ruimtebesparende design en de ergnomische handgreep is deze veelzijdige tafel eenvoudig te verplaatsen en vrijwel overal te gebruiken. De Eurotrail Monaco M is een eenvoudig klaptafeltje , ideaal voor op de camping of tuin!


Tafel is eenvoudig in gebruik,. Een stevige picknicktafel met zittingen. XXL Kortingen - Snelle Levering! Alle klaptafels vouwtafels plooitafels zijn geschikt voor Professioneel gebruik.


Klik voor ons complete assortiment, direct af fabriek.

Ideaal voor allerlei soorten gelegenheden waarbij u ruimte nodig hebt om met gasten te dineren en nog veel meer. Zoekt u klaptafels van zeer goede kwaliteit, dan bent u bij Opnivo aan het juiste adres. Vele modellen met bijbehorende transportkarren. Een klaptafel is erg praktisch, aangezien het gaat om een inklapbare tafel kan je de tafel makkelijk opbergen zonder dat het veel ruimte inneemt.


Een vouwtafel is ook snel op te zetten, dit komt goed uit bij feesten en partijen. Met handig handvat en compact design. Met deze veelzijdige tafels creeert u snel extra zitplekken en ze zijn ideaal voor buffetten, banketten, bruiloften en andere festiviteiten. Deze tafels zijn robuust en stevig en kunnen bij vrijwel elke. Het lichtgewicht van aluminium.


Door de praktische draagfunctie kan de tafel inclusief toebehoren eenvoudig en netjes worden getransporteerd. De in de voorbeeldfoto getoonde zitmeubelen worden niet meegeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.