vrijdag 28 februari 2020

Weber smokey joe premium 37 cm

Nu extra goedkoop bij De Wit! Kies uit producten vanaf € 199. Specialistisch advies nodig? Weber Smokey Joe Original barbecue.


Deze compacte barbecue is gemakkelijk mee te nemen dankzij de handige draagbeugel en het lichte gewicht. De Smokey Joe is ook ideaal voor op een balkon of kleine tuin. Het onderstel met drie poten zorgt ervoor dat de barbecue altijd stabiel. Dus eigenlijk heb ik geen goede mening over dit produkt.


Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. U bestelt een prachtige Smokey joe premium 37cm slate. Het verchroomde bovenrooster is stabiel en eenvoudig te reinigen. Het ventilatierooster aan de zijkant zorgt voor een gecontroleerde luchttoevoer wat het barbecueën gezonder maakt. Ook het onderrooster is stabiel.


Hij neemt namelijk weinig ruimte in beslag en is licht van gewicht. Deze kleine, lichte barbecue is gemakkelijk overal naartoe te dragen, maar doet het natuurlijk ook perfect in de achtertuin of op het balkon midden in de stad. De houtskoolbarbecue heeft een stabiel onderstel met drie poten en een gesloten ketel zodat er geen hete as ontsnapt. Zo eet je met een gerust hart je gegrilde hamburger binnen een straal van een meter van je barbecue.


Esta barbacoa es perfecta para poder llevárnosla a todo los lados con nosotros: a la playa, al campo, a casa de los amigos, etc. Gracias a su asa de nailón, podremos cogerla cómodamente. SMOKEY JOE PREMIUM Grill pdf manual download.


Weber smokey joe premium 37 cm

Ondanks zijn compacte formaat is de Smokey Joe Premium uiterst veelzijdig: perfect voor het grillen van steaks, vis of zelfs een hele kip. De barbecue heeft een grill oppervlak van cm. Met porselein geëmailleerde ketel en deksel, dekselgreep met hitteschild en drievoudig verchroomd bovenrooster. Tuindorado heeft vestigingen in Drachten, Wolvega en Gorredijk. Vergelijk alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct.


Deze kleine en lichte barbecue is gemakkelijk overal naartoe te dragen, maar doet het natuurlijk ook perfect in de achtertuin of op het balkon midden in de stad. Extra aan deze luxe portable brikettenbarbecue is een dekselhouder. Tevens heeft de Smokey Joe handgrepen met nikkelschild en aan aluminium ventilatierooster.


Weber smokey joe premium 37 cm

De hoes is uv-resistent en waterbestendig zodat je barbecue vrij van zon- en waterschade blijft. Met de hoes verleng je de levensduur van je barbecue. Je sluit de barbecuehoes af met behulp van klittenband. Dit is de ideale barbecue voor onderweg.


De praktische draagbeugel, die ook als dekselhouder en als windbescherming dient, zorgt ervoor dat je de barbecue makkelijk kan vervoeren en compact kan opbergen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. In je tuin of in het park.


Weber smokey joe premium 37 cm

Ideaal om hem met je mee te nemen of te gebruiken op knusse plekken. Je stopt hem nog net niet in je broekzak. Opruiming op=op, zolang de voorraad strekt! Vandaag bestel morgen al bbq’en!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.