donderdag 20 februari 2020

Zwembad de zijl prijzen

Jouw nieuwe favoriete zwembad prijzen kopen? Bespaar tot wel via kiesproduct. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Bestel Zwembaden eenvoudig online of bezoek een Leen Bakker winkel in de buurt!


Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Zwembad De Zijl bestaat uit een wedstrijdba een recreatiebad en een buitenbad. U kunt nu vrijzwemmen op bijna elk moment van de dag, dagen per week! Er zijn volop mogelijkheden voor ontspanning en (water)vermaak: een glijbaan van meter lang, een whirlpool, een apart baby-badje en een recreatiebassin met stroomversnelling, een bubble-bank en fonteinen. De allerjongsten kunnen in het peuterbad spelenderwijs watervrij worden. Voor de jeugdige waterratten is het recreatiebad met de meter lange glijbaan en de stroomversnelling favoriet.


In de schoolvakanties worden vaak spetterende activiteiten georganiseerd. Het water in zwembad De Zijl wordt gereinigd d. Niet toegankelijk voor rolstoelen Niet toegankelijk voor blinden en slechtzienden. Sportcomplex De Zijl in Leiden is een sporthal en zwembad ineen.

De combinatie van sport en vermaak maakt De Zijl tot een populair centrum bij jong en oud. Er is een wedstrijdba een recreatiebad en een buitenbad. Kinderen rennen zodra ze binnen zijn natuurlijk meteen naar de meter lange glijbaan. Op een regen dag in de kerstvakantie met twee kleinkinderen naar het zwembad geweest.


Veel speeltjes in het baby ba veel drijf materiaal in het kinder bad en er was een grote opgeblazen glijbaan in het diepe bad. Aan het einde van de middag nog even disco zwemmen. Wij hebben een leuke middag gehad ! Haal vandaag nog een zwembad prijzen in huis. Openingstijden Openluchtzwembad de Vliet Voorschoterweg in Leiden.


Rond lunch tijd nog wat gegeten en een beetje in de zon gelegen. De bodem was wel een beetje vies, zwembad de zijl leiden prijzen , maar het was een heerlijke verkoeling. We geven op diverse dagen zwemles in zwembad De Zijl en het Vijf Meibad. Er zijn nog enkele lesuren beschikbaar waar plaats is voor nieuwe kinderen. Met keuze uit ruim lesuren per week is er altijd wel een passend tijdstip te vinden.


Altijd leuk voor kinderen. Je kan ook een eenvoudig kinderfeest in de kantine vieren. Het is natuurlijk heerlijk om dan na een lange dag op de bank te kruipen en een theetje te drinken.


Misschien een koekje erbij. Er zijn verrassende activiteiten voor kinderen, gezinnen én volwassenen, voor een vakantie vol waterplezier!

In de vakanties zijn er altijd leuke activiteiten. Denk aan bijvoorbeeld loopmatten die in het water liggen, Sharkey de opblaashaai of discozwemmen. Houd hiervoor ook onze uitagenda in de gaten! Kijk voor meer informatie op de website via de roze button. Fill out the form and our team will be in touch with you promptly.


Thank you for your interest! Met een groen plantsoen en een blauw uitzicht ontstaat een gevarieerde, levendige buurt. Op een paar minuten fietsen van het centrum van Leiderdorp, dicht bij de reuring van Leiden.


Een unieke kans op een mooi, nieuw, ruim, eigen huis. Lees hier meer over wat de locatie van Bij de Zijl zo bijzonder maakt. Zwembad de Does is een leuk uitje voor het hele gezin. Voor iedereen van jong tot oud is er van alles te beleven. Zo hebben wij een supersnelle glijbaan, een heerlijk verwarmde wildwaterkreek, een whirlpool en stoombad en baden met massagestralen.


Ook kunt u bij de horeca terecht voor een lekker drankje of hapje. Kom gezellig zwemmen in ons verwarmde zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.