woensdag 19 februari 2020

Vlaggenstokhouder karwei

Ontdek onze Webshop of een van onze 1Winkels voor Inspiratie en Klusadviezen! Deze week extra scherp geprijsd. Je betaalt €als je de bestelling per post retourneert.


Zo kun je alles uitgebreid bekijken en beoordelen. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online!


Met vlaggen alleen ben je er nog niet. Je hangt hem aan een vlaggenstok, die je ook bestelt bij KARWEI. Vlaggenstokhouder en accessoires. We hebben ze in verschillende lengtes.


Om vlaggen aan de gevel te kunnen bevestigen, gebruik je een vlaggenstokhouder. Dankzij het gaatje in de koker loopt deze vlaggenstokhouder niet vol met water. Bij Karwei heb je dagen bedenktijd. Eenvoudig aan de muur te bevestigen door middel van schroeven.


De diameter van het gat is 30mm. Als u de vlaggenstokhouder op een hoge of moeilijk bereikbare plek heeft, dan raden wij onze handysticks aan. Met deze accessoire voorkomt u gedoe op een wankel keukentrapje. Met de handystick kunt u de vlaggenstok eenvoudig in de vlaggenstokhouder krijgen, tot een hoogte van wel meter.


Vlaggenstokhouder karwei

Dan adviseren wij u gebruik te maken van een mobiele vlaggenstokhouder of de kantoorstandaard. Tevens leveren we drielinghouders voor drie vlaggenstokken met drie vlaggen. Materiaal van de vlaggenstokhouder.


De vlaggenstokhouder is leverbaar in wit kunststof of sterk aluminium. Om uw vlaggenstok zo mooi mogelijk op te hangen hebben wij voor u de keuze uit een kunststof vlaggenstokhouder en een Aluminium vlaggenstokhouder. En om uw vlag zo strak mogelijk aan de stok te bevestigen de vlagcorrector set. Naast de standaard accessoires hebben wij ook de tools om het u een beetje makkelijker te maken.


De Handystick is de handigste hulp om eenvoudig uw vlaggenstok op hoogte in de vlaggenstokhouder te zetten en er weer uit te halen. Zeer geschikt voor alle gevelvlaggen en winkelvlaggen en kioskvlaggen. Wil je een Nederlandse vlag kopen?


Selecteer de beste vlaggen, vlaggenstokken en en vlaggenstokhouders in een handomdraai. En neem ook meteen een wimpel in je order mee. Zo weet je zeker dat je alles in huis hebt. In slechts enkele muisklikken plaats je jouw bestelling.


Onderin de houder is een opening gemaakt voor het afvoeren van. Geen vlag uit zonder vlaggenstok! Ideaal voor dagen als het WK, Koningsdag, bevrijdingsdag of. Nieuw Ophalen of Verzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.