woensdag 17 januari 2018

Binnenplanten schaduw

Ook zijn er kamerplanten die juist zeer snel naar het licht groeien, hierbij zit er weinig blad op de stengel en de uitloper kan zelfs bezwijken onder zijn eigen gewicht. Kamerplanten voor in de schaduw kopen? Wij beschikken over een ruim assortiment kamerplanten die geschikt zijn voor een schaduwrijke standplaats in uw woning of kantoor.


Ook voor schaduwminnende kamerplanten bent u bij Home meets nature aan het juiste adres. Populaire schaduw kamerplanten.

Een kamerplant heeft zo haar voorkeuren wat betreft de standplaats. De ene kamerplant staat graag in de zon, terwijl de ander liever een plekje in de schaduw heeft. Heb jij een huis of appartement waar weinig zonlicht binnenkomt? Wij hebben verschillende schaduw kamerplanten in ons assortiment. Binnenplanten voor in de schaduw.


Heeft u graag mooie planten in huis, maar kunt u deze niet altijd evenveel zonlicht bieden? Geen probleem, er zijn namelijk ook meer dan genoeg planten die het prima doen in de schaduw.

We hebben bij Het Groene Paradijs een ruim assortiment binnenplanten voor schaduw bij elkaar staan. Deze factoren zijn met elkaar verbonden. Des te meer schaduw , des te minder licht en des te minder zal uw kamerplant drinken. Als een plant van schaduw houdt, kun je hem in de meeste gevallen achter het raam zetten wanneer dit raam zich aan de noordkant bevindt.


Een raam op het westen vraagt om een afstand van ongeveer drie meter. En bij een raam op het zuiden vinden schaduwminnende planten een afstand van zeven meter fijn. Heeft u een donkere hoek of een plek met veel schaduw in huis waar u graag een kamerplant wil neerzetten, maar gaan al uw kamerplanten daar dood?


Dan kunnen wij u helpen om de juiste kamerplant voor deze donkere plek met veel schaduw te vinden. De Polyscias is een grote fan van de schaduw. Hij heeft mooie ronde blaadjes en een houten stam waardoor hij de uitstraling van een boomje heeft.


Voor het echte Urban Jungle gevoel ben je bij de Polyscias dan ook aan het goede adres. Hij groeit rustig en recht omhoog, wat hem samen met zijn liefde voor schaduw erg geschikt maakt voor kleinere. Direct zonlicht kan deze plant beschadigen, dus geef deze plant af en toe wat zon, maar zeker ook schaduw.


Graslelie ( Chlorophytum comosum) Deze plant is heel populair omdat hij zich snel aanpast. Wij bezorgen gratis vanaf €4- op de dag die jou schikt.

Zowel particulier en zakelijk kunnen we jou van dienst zijn. Heb je een tuin op het noorden, veel bomen of donkere hoekjes waar niets wil groeien? Ontdek vaste schaduwplanten die graag buiten in de schaduw staan. Stadstuinieren is tegenwoordig een trend.


De verticale tuin vormt een hippe oplossing voor balkons. Je ziet ze bij trendy restaurants en zelfs op vliegvelden. Groene daken die vlinders aantrekken en schaduw bieden, komen steeds meer voor. Lees hier meer over stadstuinieren. Na deze datum kunt u gewoon bestellen maar zal er.


Schaduw (1) Volle zon (13) Toon resultaten. Kijk bij makkelijke kamerplanten goed naar de standplaats waar ze zich op hun best voelen. Dat bepaalt voor een groot gedeelte of je kamerplant het goed doet. Wij zijn nu al bijna een jaar klant bij Intraplant en we zijn erg tevreden over de geleverde diensten en planten.


Vooraf werd een goede analyse gemaakt wat er mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.