vrijdag 19 januari 2018

Grote pedaalemmer

Het grootste online aanbod pedaalemmers vind je op beslist. Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Dan is een afvalemmer van 5-liter voldoende.


Daarnaast zijn er ook veel afvalbakken met meerdere compartimenten.

Ideaal voor wanneer je je afval wil scheiden. Naast de inhoud en extra opties zoals soft close deksels, zijn er ook veel merken om uit te kiezen. Zo zijn er pedaalemmers van Brabantia, Curver, Simplehuman en nog veel meer merken. Vuilnisbak, liter - Deze grote pedaalemmer is perfect als je veel afval hebt en de zak niet elke dag wilt legen. Dit exemplaar heeft een inhoud van maar liefst liter en een extra breed pedaal, hierdoor kun je de deksel gemakkelijk openen.


De deksel is gedempt en kun je vastzetten als je de afvalzak vervangt. Aan de binnenkant is ruimte. Je stapt met je voet op het pedaal en het deksel opent naar boven of naar binnen.

Ben je bezig met het milieu, dan kies je voor een pedaalemmer met meerdere binnenemmers zodat je je afval kan scheiden. Pedaalemmers zijn er in verschillende soorten en maten. Als je een groot huishouden hebt, kies je voor een pedaalemmer met een grote inhoud. Wij hebben een ruim assortiment pedaalemmers. Van grote tot kleine pedaalemmers , en van een enkele pedaalemmer tot de trio pedaalemmer.


Daarnaast kunnen pedaalemmers nog extra handigheden hebben, zoals een breed pedaal of geruisloze sluiting. De meeste pedaalemmers zijn voorzien van een uitneembare emmer. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Wij vinden dit ontzettend hygiënisch en handig! U vindt op de pagina niet alleen compacte pedaalemmers voor thuis, maar ook grote pedaalemmers voor professioneel gebruik. Met een inhoud van meer dan liter zijn deze grote prullenbakken geschikt om grote hoeveelheden afval in te verzamelen. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Afvalbakken, prullenbakken en pedaalemmers bij Kwantum.


Voor je moderne, metalen of retro afvalbak, handige kleine of grote pedaalemmer of afvalcontainers kun je terecht bij Kwantum. Ben je op zoek naar een afvalemmer om handig je afval te scheiden?

Bekijk dan onze duo pedaalemmers , waarin twee aparte bakken zitten. Je kiest voor een grote prullenbak als je een huishouden hebt van personen of meer. Grote prullenbakken hebben een grote vulopening waardoor je met gemak veel afval in keer weggooit.


Ook zit een grote prullenbak niet snel vol zodat je niet elke dag de afvalzak hoeft te vervangen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Kies uit 5producten vanaf € 195. Inhoud van een pedaalemmer. Het grote voordeel van een pedaalemmer : je hoeft de (meestal vieze) rand of deksel van de prullenbak niet aan te raken en zo kan je in één beweging al je afval weggooien omdat je beide handen tot beschikking hebt. Naast de vorm en de kleur van een pedaalemmer , is het ook belangrijk om naar de inhoud te kijken.


Je hebt natuurlijk de kleine pedaalemmers van tien liter of minder voor op de badkamer of het toilet. Zoek je een pedaalemmer voor in de keuken, dan wordt de keuze opeens een stuk uitgebreider. Moeiteloos en snel een Grote pedaalemmer vinden?


Kom dan snel naar onze website VERGELIJK. De keus voor de juiste kleur voor uw nieuwe pedaalemmer is natuurlijk een persoonlijke keuze. Waar de een een roze pedaalemmer te gek vindt, vindt een ander een rode prullenbak of oranje pedaalemmer juist het absolute einde. De Steeldesign Duo Plus pedaalemmer is een dubbele afvalbak van RVS.


De losse compartimenten opent u willekeurig van elkaar door de twee losse voetpedalen. De twee deksels sluiten door het softclose mechanisme. Dankzij de grote inhoud van liter is deze duo pedaalemmer geschikt voor grotere huishoudens. Een prullenbak hebben we allemaal nodig, maar iedereen gebruikt deze op zijn eigen manier.


Een kleine prullenbak voor in het toilet, een mooie vuilnisbak voor in de keuken of een grote afvalemmer voor in de tuin. Bij Xenos vind je veel verschillende soorten prullenbakken. Van een dubbele pedaalemmer tot een kunststof emmer met roldeksel.


Op pedaalemmer -expert vindt u het grootste aanbod pedaalemmers. Wij bieden pedaalemmers aan in diverse formaten en kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.