donderdag 18 januari 2018

Hoe verjaag ik muizen

Specialistisch advies nodig? De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten.


Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú!

Ik heb er wel zo mijn bedenkingen bij. Maar muizen leven zo dicht bij de mensen dat ik me dat niet kan voorstellen dat je muizen kunt bestrijden met geuren. Een muis uit je huis verjagen. Nog erger is het vinden van sporen van muizen in je keukenkastjes of andere. Een paar muizen kunnen makkelijk een plaag worden, doordat ze zich zo snel voortplanten.


Driekwart van de Nederlanders vindt dat muizen voor overlast zorgen. Muizen zorgen voor overlast. Jammer, ja want nu kan ik er nooit meer bij om het werkelijke gat te dichten met cement.

Wie heeft er een idee hoe ik dat pur weg kan halen. Hoe kan ik contact opnemen met jullie? Spek en kaas stinken snel, dus die zou ik niet als lokkertje gebruiken, voor je eigen gemak. Een diervriendelijke val met pindakaas werkt heel goed. Als je weet waar de muis altijd zit, probeer hem te betrappen en leg v. Het eerste wat je dan ook denkt is: “ Hoe moet ik de muizen verjagen”.


Omdat ze voedsel aanvreten en dit kan bederven en het ongeschikt is voor menselijke consumptie, wil je zo snel mogelijk dit ongedierte het huis uit werken. Ik hoor muizen in de dak van mijn erker. Er zit heen opening in dus ik kan geen gif strooien of val zetten. Ze zijn waarschijnlijk via de spouw daar gekomen. Ze maken herrie en besmeuren spullen met ziekteverwekkende bacteriën en virussen.


Hoe kun je muizen in huis voorkomen? En als je muizen hebt, hoe kom je (op een diervriendelijke manier) van ze af? Radar spreekt hierover met Marlon Mintjes, communicatieadviseur bij Milieu Centraal.


Je kunt merken dat je muizen in huis hebt als je keutels vindt of als voedsel is aangevreten. Soms hoor je ze ook lopen.

Er is echter geen product te koop dat 1 garantie geeft dat u na gebruik van uw muizenprobleem verlost bent. Gebruikt u de producten tegen muizen niet correct, dan heeft u niet alleen geld verspild. Je ziet steeds vaker producten die muizen verjagen met geluid!


En het is inderdaad heel goed mogelijk om met geluid muizen te verjagen. Zeker als het gaat om lege en open ruimtes. Maar in ruimtes waar spullen staan werkt muizen verjagen met geluid niet optimaal.


Ik ga je uitleggen waarom dit zo is. Voor het bestrijden van muizen in huis zijn veel mogelijkheden. Lees hieronder hoe je muizen snel, diervriendelijk en simpel kunt bestrijden of ze uit je huis kunt verjagen. Als na een verdelgingsactie van ratten of muizen niet de nodige maatregelen worden genomen ter wering van het ongedierte, dan zal naar alle waarschijnlijkheid na niet al te lange tijd weer overlast ondervonden worden van deze dieren.


U leest hier hoe u muizen en ratten zoal kunt weren. Het verjagen van muizen door middel van geluid is ook een manier om makkelijk van uw muizen af te komen. De vallen maken gebruik van een hoge frequentie toon waardoor de muizen weg zullen blijven.


Ook werken deze vallen met een soms in te stellen interval of een van te voren ingestelde interval. Hoe weet ik welke ongediertebestrijder betrouwbaar is? Waar kan ik nadere info vinden mbt resultaten van deze bestrijders? Is herhaling van de bestrijding noodzakelijk en zo ja, hoe vaak dan ongeveer? Ik vecht al bijna jaar tegen, muizen , heb al de verschrikkelijkste dingen geprobeerd.


Met een verjager kunt u probleemloos muizen uit een huis of ruimte verjagen. Deze zijn onhoorbaar voor de mens, maar de muis vindt deze zeer irritant en zal dus snel de benen nemen. Hoeveel uren zijn nodig om de muizen succesvol te verjagen? Onze specialist onderzoekt het muizenprobleem en bespreekt dan de mogelijkheden met je.


Ga je akkoord met de aanpak en de kosten, dan gaat de bestrijder zo snel mogelijk aan de slag. Hoe verjaag je muizen op een effectieve manier? Laat dat maar aan hem over! Wil je ratten zelf bestrijden, maar heb je geen idee hoe ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.