woensdag 24 januari 2018

Watertester zwembad

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Een goede watertester is dus onmisbaar voor elk zwembad.


Watertester zwembad

De manier waarop u uw zwembad onderhoudt bepaalt de levensduur van het zwembad en de impact van de onderhoudsproducten op het water. Hoe beter u uw zwembadwater op peil houdt, hoe minder kans u hebt op algengroei en hoe groter de levensverwachting van uw zwembadliner wordt. Digitale watertesters hebben een belangrijk voordeel ten opzichte van manuele testkits of teststrips. Waar je bij een manuele test vaak moeite hebt om de effectieve waarde af te lezen, wordt de waarde bij een digitale tester duidelijk weergegeven. Op die manier ben je zekerd van de waarde en kan je de waterkwaliteit gericht aanpassen.


Controleer de waterkwaliteit van zwembaden , vijvers etc. De TruTest digitale watertester voor je zwembad is een handige set voor het testen van je spa water. De set betsaat uit een automatische watertester , een draaglus en teststrips. Hiermee kun je de pH, chloor en alkaliteit perfect testen. Doordat de teststrips digitaal worden geanalyseerd krijg je hele nauwkeurige uitslagen van de genomen testen.


Digitale tester voor waterkwaliteit , Test chloor-, pH-waarde en totale alkaliniteit , teststrips ingebrepen , 2x AA penlitebatterij niet inbegrepen. Met een digitale watertester voor zwembaden kunt u eenvoudig, zonder te veel werk, alle belangrijke waarden in uw zwembadwater meten. Deze digitale zwembad testers zijn van hoge kwaliteit, waardoor de waarden heel nauwkeurig worden weergegeven. De werking van deze watertester is snel en eenvoudig. Vul de kleine glazen cuvette met water uit uw zwembad , laat één van de tabletten (van de waarde die u wilt meten) erin oplossen en lees de waarden af van het LCD display.


Het drijvend apparaat is geschikt voor alle soorten zwembaden en zeer eenvoudig te installeren. Deze watertester wordt in Belgie vervaardigd. Je krijgt handige alerts zodat je het water op tijd van de juiste chemicaliën kan.


Watertester zwembad

PH testen zwembad is belangrijk voor het onderhoud van het zwembad. Heeft jouw zwembad niet de juiste pH waarde dan heeft het chloor geen functie. Werkt het chloor niet optimaal dan krijgen bacteriën de kans om zich te verspreiden in het water en wordt de water kwaliteit minder.


Je kunt pas echt genieten van jouw zwembad als de kwaliteit van het zwembadwater goed is. Dit kun je doen door regelmatig de zuurgraad (pH-waarde) en het chloorgehalte van het zwembadwater te meten. Met deze handige Digitale Testset van Interline is dat zo gebeurd.


Watertester zwembad

Hierdoor is uw zwembad beschermt tegen bevriezing en tegen algen. AquaChek TruTest digitale watertester. Het is een eenvoudige en betrouwbare manier om chloor, pH en alkaliteit te testen.


De teststrips worden digitaal geanalyseer dus ook de kleinste kleurafwijkingen van de sensorvelden worden herkend. Met een zwembad tester test u op bijvoorbeeld pH, zoutgehalte of chloor. Koop vandaag nog teststrips (ook voor digitale meter) of meettabletten en kom erachter wat de kwaliteit van uw zwembadwater is! Dit kan te maken hebben met de leidingen, zuiveren van het water en welke grondwater er word gebruikt om te zuiveren. Daarom is het altijd belangrijk dat je na het vullen van het zwembad de pH waarde checkt.


Een zwembad testset is een ideale oplossing voor een zwembad in de achtertuin, maar kan ook van pas komen bij grotere zwembaden. Zwembadwater testen wordt steeds makkelijker Het is belangrijk om uw zwembadwater goed te testen, want een te hoge chloor of pH- waarde kan gevolgen hebben voor uw huid. Eigenlijk is deze interline water,chloor,ph tester nieuw, uit de doos gehaald maar nooit gebruikt. Dit om je zwemwater te testen o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.