donderdag 25 januari 2018

Munt tegen muizen

Specialistisch advies nodig? Wij hebben de beste oplossing die er te vinden is. Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken. Als je muizen in je huis hebt, is dat niet alleen vervelend maar ook een gezondheidsrisico.


Muizen bestrijden op natuurlijke wijze. Doe daarom een beetje geurende olie in een oliegeurhouder, zet er een waxinelichtje onder en steek deze aan.

Pepermunt etherische olie tegen muizen. Werkt pepermuntolie echt tegen muizen , of is dit slechts een mythe? Het antwoord is ja, pepermuntolie weert echt muizen af.


Je moet het alleen wel op de juiste manier gebruiken, een paar blaadjes munt of pepermuntjes in huis verstoppen is niet voldoende. Dat lees je in dit artikel. Het geweldige aan munt is dat het bijna overal groeit, weinig aandacht vereist en zelfs van takjes kan worden gekweekt. Maar wat veel mensen niet weten, is dat het in huis ook erg handig kan zijn.


Hier zijn drie manieren waarop munt je kan helpen om je huis ongediertevrij te houden.

Naast een muizenval is muizengif zeker een aanrader als er sprake is van grote overlast. Het mag dan ook niet ontbreken als middel om muizen in huis tegen te gaan. Vergiftigd lokaas is een bestrijdingsmiddel dat muizen aantrekt. Maar waar komt het plantje nu eigenlijk vandaan? Door een schaaltje met wat eucalyptus of munt neer te zetten in de nabijheid van de muis blijft de muis voor een lange tijd weg.


Wanneer de geur wegtrekt, vul je het potje opnieuw met deze ingrediënten om de muizen uit de buurt te houden. Als je last hebt van muizen is het aan te raden om gebruikte theezakjes te verspreiden op de plekken waar ze binnen kunnen dringen. Heb je een stinkende koelkast of prullenmand? Leg een oud (droog) theezakje op een schoteltje en zet dit in de koelkast of. Maar ook met geurolie bereik je hetzelfde resultaat.


Doe tot druppeltjes in een spuitbus en sproei het op de vensterbanken en de plaatsen waar je veel ongedierte aantreft. Het jaagt niet alleen de muizen en de spinnen weg, maar je huis gaat ook nog eens lekker fris ruiken. Tegen spinnen kan je ook kaneel en citroenolie gebruiken. U kunt de officiële Herdenkingsuitgifte ter viering van de bevrijding nu gratis bestellen! Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


De herfst is er weer en daarom is de kans groot dat u overlast heeft van muizen. Om dit tegen te gaan geven wij u graag een aantal tips over het gebruik van munt !

Munt is namelijk een ideaal middel om overlast van muizen te voorkomen. Steeds als ik woonhuizen of bedrijven bezoek kom ik nog zaken tegen die zeer uitnodigend zijn voor muizen en ratten. De geur van munt is dusdanig sterk voor muizen. Zolders en kelders die overvol liggen met materialen, waar men nooit meer iets mee doet, maar waar ratten of muizen wel graag in nestelen. Zelf muizen bestrijden met onze producten tegen muizen kunt u snel muizen bestrijden.


Naast de meest voorkomende muizen bestrijdingsmiddelen hebt u ook middelen tegen muizen die natuurlijk zijn. Er zijn verschillende methodes die op internet rondgaan waarop u dit kunt doen. Gaat er van alles doo maar de muis overleeft. Dus misschien toch een kat tijdelijk uit een asiel lenen.


Hier in de omgeving zitten een paar vogelliefhebbers en die willen dat niet. Maar de lijst over wat er tegen kan worden gedaan. Die heb ik in huis grotendeels al gedaan. Ik heb bijna alles in dozen waar muizen zich niet door heen kunnen eten.


Maar laten deze twee ongenode huisgasten nou allebei niet houden van een bepaald kruid. Datzelfde geldt dus ook voor munt. Om ze voor eens en altijd weg te jagen combineer je die twee. Hang takjes munt op plekken in huis waar muizen komen.


Je kunt in plaats van takjes munt ook gebruik maken van wattenbolletjes gedrenkt in muntolie. Leg deze op de plaatsen waar muizen binnen kunnen komen. Zet het potje op de plek neer waar je vaak muizen ziet. Eucalyptusolie: voeg een paar druppels olie toe in water. Ze worden misselijk van de geur en komen niet naar die plek terug.


Munt -olie: doe een paar druppels munt -olie op een schaaltje en zorg met een waxinelichtje dat de geur door het huis trekt. De muizen hebben hier een ontzettende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.