maandag 29 januari 2018

Omheining paardenbak

Het complete assortiment voor een betrouwbare afrastering. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Wij hebben verschillende typen omheiningen en afrasteringen of het nu gaat om paarden of om ander klein vee wij houden uw dieren veilig binnen uw omheining.


Onze paardenbakken kunnen met of met regels worden uitgevoerd. Bent u op zoek naar een omheining voor om uw weiland of paardenbak ?

Kijk dan eens op de Poda website. Lands End biedt u sowieso een paardenbak omheining van topkwaliteit hout. Mocht u toch niet helemaal vinden wat u zoekt, bijvoorbeeld qua afmeting of poort, neem dan contact met ons op.


Er zijn altijd mogelijkheden om uw paardenbak volledig naar uw wensen aan te passen. Mede dankzij dit dealerschap kunnen wij veilige weide- en rijbak omheiningen plaatsen die over een exclusieve landelijke uitstraling beschikken en tot jaar anti-rotgarantie hebben. Er is keuze uit verschillende typen hout voor uw paardenbak omheining of de afrastering van uw weide of paddock. U kunt gaan voor de standaard of premium oplossingen.


Zo bieden wij ook topkwaliteit omheiningen aan geschikt voor uw rijbak, paddocks, buitenbak en paardenbak.

Een houten hekwerk voor elke situatie Ons assortiment bestaat uit verschillende variaties houten omheiningen. Onze omheiningen verschillen niet alleen op het gebied van houtsoort, maar ook op het gebied van montage. Houten omheining voor (paarden)weide, longeercirkel, paddock, rijbak en op alle andere plaatsen waar U kiest voor een landelijke uitstraling. Een paardenbak omheining wordt vaak onder graden schuinte geplaatst dit komt ten goede voor de veiligheid van de ruiter die dan geen last heeft van de omheining.


Er wordt tevens ook recht geplaatst, het is maar net wat u wilt. Van Eekeren heeft omheiningen die worden gemaakt van eiken-, Lariks- of hardhout. Met onze opgebouwde ervaring hopen wij onze klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Genoemde prijzen zijn (tenzij anders weergegeven) per stuk, inclusief BTW. Heeft u vragen over uw hout- en.


De standaard hoogte is ongeveer 1cm. Een geschikte omheining voor paarden moet aan allerlei zaken voldoen. Omheining paardenbak 20m x 40m, planken. Zo moet het stevig genoeg zijn om de paarden binnen de weide te houden.


Daarnaast moet het veilig zijn voor de paarden, zodat ze zich niet verwonden wanneer ze langs het hekwerk schuren of eraan proberen te knagen. De houtzaagloods bied aan paardenbak omheining douglas palen 100x100xmeter -per stuk incl btw douglas planken 22x200xmeter 7. Weet u niet precies welke houten omheining het beste past bij uw wensen?

Neem dan contact met ons op. Diverse houtsoorten van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft Lands End gekozen voor het impregneren van het grenenhout ter verlenging van de levensduur. Paardenbak zelf samenstellen. Klik op “opties selecteren” om uw maatwerk paardenbak te berekenen.


De prijs is standaard ingesteld op €10-. Voor €99- inclusief BTW heeft u een complete paardenbak inclusief poort. Het is de veiligste omheining speciaal voor paarden en overige weidedieren. De traditionele omheiningen voor de paardenbak van Heritage Products zijn gemaakt van geavanceerd kunststof. Bij de ontwikkeling van de hekwerken hebben wij er rekening mee gehouden dat ze onderhoudsvrij en veilig zijn, en eenvoudig te monteren.


Hierdoor kunnen wij u jarenlang plezier garanderen van uw omheining , zonder dat u zich hoeft te. De omheining van een paardenbak moet behalve veilig en stevig ook mooi en duurzaam zijn. Qua materiaalkeuze is er veel mogelijk, zowel in hout als in kunststof. Hout heeft een natuurlijke uitstraling en een grote keuze in poorten en hekken.


Kunststof heeft als belangrijkste voordeel dat het onderhoudsvrij en bijzonder duurzaam is. Eppinga is specialist in hardhout en bezorgt in heel NL en Belgiƫ aan huis. De paardenomheining is gemaakt van de houtsoort Okan.


Deze omheiningen voldoen aan de hoogste eisen, waaronder uitsluitend een Nederlandse productie en verduurzaming. Daarmee kunnen wij u als klant de zekerheid geven te beschikken over een omheining met uitmuntende kwaliteiten! Het uitvoeren van loonwerkzaamheden en de totale aanleg kunnen wij niet verzorgen.


Wij zijn enkel leverancier van materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.