dinsdag 9 januari 2018

Vergaarbak gamma

Maak de mooiste klassieke dakgoot voor jou persoonlijke situatie. Martens vergaarbak met overloop 80mm grijs. Wat zijn de specificaties? Het voordeel van de vergaarbak is dat de dakgoten bij een te grote hoeveelheid water niet overlopen.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Je zoekt hulpstukken voor dakgootreparatie of hemelwaterafvoer? Regenpijp, goot, gootbeugels: GAMMA heeft het allemaal. Bekijk goten en afvoerbuizen in je eigen GAMMA. Zo voorkomt u niet alleen lekkage in uw woning, maar heeft u ook geen wateroverlast in uw tuin! Bekijk direct ons uitgebreide aanbod voor een vergaarbak die aansluit bij uw huis.


U leidt hemelwater snel en efficiënt weg van uw platte dak met een vergaarbak van PVC. Hiermee wordt het regenwater opgevangen op punt en afgevoerd via de regenpijp.

De vergaarbak heeft een onzichtbare verbinding met de kiezelbak. De kleur van deze hwa vergaarbak is grijs en heeft een diameter van mm. De onderuitlaat van de vergaarbak heeft een verjongd spie uiteinde welke in de regenpijp kan worden gestoken. De zinken vergaarbak trechter lijkt erg op een puntzak.


Oud Hollands De Oud Hollandse vergaarbak spreekt voor zich. De authentieke look van de vergaarbak is al tijden een ongemist begrip in Nederland. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deze vergaarbak heeft geen zijflappen en daardoor past die ook bij een moderne woning. Daarbij verklikt een vergaarbak evt.


Naast deze functie is een vergaarbak een prachtig decoratiestuk aan uw hemelwaterafvoer (regenpijp, regenbuis). Voor hemelwaterafvoer Ømm. Met onze kwaliteitsonderdelen kunt u eenvoudig zelf uw vergaarbak monteren. In ons ruime assortiment bevinden zich bakken die onzichtbaar met de kiezelbak te verbinden zijn. Onze vergaarbakken zijn bovendien voorzien van overstortgaten, waar het water zelfs door wegstroomt als er sprake is van een verstopping in uw leidingen.


Een zinken buis is een netter alternatief voor een PVC hemelwaterafvoer buis. U vindt bij ons bakken in verschillende modellen en afmetingen.

Een vergaarbak monteert u eenvoudig aan de zijkant van het platte dak. Hemelwaterafvoer wordt opgevangen in de bak, waarna het doorstroomt naar de regenpijp. Er zijn ook vergaarbakken met een druk- en waterdichte verbinding door middel van een manchet.


Al onze vergaarbakken zijn netjes af te werken met een deksel die op de vergaarbak klemt. Vergaarbakken met manchetverbinding. PVC vergaarbak merk DYKA halfrond met uitloop rond mm, voor het goed laten weglopen van hemelwater. Op deze pagina vindt u een groot aantal zinken vergaarbak. Bestel de vergaarbak snel online.


Bijna al onze afvoer hulpstukken zijn van het merk Wavin, de halfronde vergaarbakken zijn van Dyka. HWA vergaarbak – RWA vergaarbak kopen? Daarnaast is een vergaarbak een klassiek element op de gevel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.