woensdag 10 januari 2018

Plantenmuur

Plantenmuur

Plant Totaal levert ook de Plantenmuur een verticale wand met planten voor binnen en buiten. De verticale tuin staat op dit moment erg in de belangstelling om diverse redenen. Veel groenbeleving op een kleine oppervlakte is een. Een plantenmuur zorgt voor een natuurlijke omgeving in bijvoorbeeld kantoor of restaurant.


Plantenmuur

Bij een plantenmuur in kantoor of restaurant wordt er een verticale tuin aangelegd waarbij een dynamisch effect gecreëerd wordt door het gebruik van diverse soorten planten. Je maakt jouw plantenmuur helemaal af door een paar mooie accessoires aan je planken toe te voegen. Houd deze accessoires in één kleurenpatroon om een rustige sfeer door te voeren. Living wall, green wall, plantenmuur , you name it: deze muurbekleding heeft eindeloos veel bijnamen verworven met haar prachtige uiterlijk en is daarnaast.


Plantenwand is een modulair opgebouwd systeem bestaande uit losse kunststof bakken die op een slimme manier in elkaar gezet kunnen worden. Een plantenwand heeft een isolerend en geluiddempend effect voor de omgeving. Ik zal je alvast een klein geheim verklappen: een verticale tuin zelf maken kun jij ook! Plant Totaal is een familie bedrijf en een totaal leverancier in de groenvoorziening voor iedere leef en werkomgeving. Groen op de werkplek brengt sfeer, kleur en.


Plantenmuur

Tips over hoe je je stadstuin voorziet van een verticale tuin. We bespreken aanleg, de veste planten en onderhoud. Plant Totaal plaatst ook de Plantenmuur direct op locatie geheel op maat, kortom onbegrensde mogelijkheden. Speciaal hiervoor is de dubbelzijdige plantenmuur ontwikkeld.


De Plantenmuur is duurzaam en milieuvriendelijk ontwikkeld en verkrijgbaar in elke RAL kleur. Productinformatie Plantenmuur. De wand is gevuld met luchtzuiverende planten, verdeeld in soorten, welke u kunt samenstellen uit een breed assortiment.


Voordelen van de Plantenmuur. Zuivert het binnenklimaat. Al een tijdje stond er een DIY plantenmuur op mijn lijstje. Met wat houten latjes maak je nu makkelijk je eigen plantenhouders voor je groene muur! Plantenmuur Next Gen Groene wanden, verticaal tuinieren of plantenwanden ze zijn ontzettend trendy.


Dat heeft er voornamelijk mee te maken dat er op een vrij gemakkelijke manier een stukje natuur naar binnen wordt gehaald. De variatie van groentinten, de wisselende structuren van het blad en de groei die de wand doormaakt. Met speciale modules worden grids tegen de muur bevestig waarna er trays in gehangen worden. Dankzij de verschillende breedtes kunt u blijven combineren.


Bij een grotere plantenmuur is het belangrijk om een opvangbak onder de wand te plaatsen, omdat het water van boven naar beneden stroomt. Een keer iets anders dan een likje verf: creëer een plantenmuur. Yes je leest het goe het is nog steeds mogelijk: nieuwe manieren verzinnen om planten te implementeren in je interieur. We hebben weer een prachtige nieuwe manier gevonden die eigenlijk iedereen in zijn huis zou kunnen creëren.


Je hebt er namelijk altijd plek voor! Creëer een gezonden werkomgeving met de plantenwand. Lees meer over alle voordelen en toepassingmogelijkheden. Wij geven u graag vijblijvend advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.