maandag 15 januari 2018

Onderhoudsvrije tuin

In minuut Gratis Offertes van Hoveniers uit uw regio. Van tuinhout tot sierbestrating! In een onderhoudsvrije tuin is de bestrating het belangrijkst.


Met wat makkelijke planten breng je ook groen in je tuin. Zo heb je een echte tuin , maar toch nauwelijks onderhoud.

Onderhoudsarme tuin : ontwerp en aanleg. Heb je weinig tijd om te tuinieren maar wil je toch een mooie tuin ? Wij kunnen voor jou een onderhoudsvrije tuin aanleggen precies zoals je het zelf wenst. Een onderhoudsvrije tuin bestaat niet. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van onderhoudsvrije tuinen.


U vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor een onderhoudsarme tuin , zoals een hout beton schutting, betonnen schutting, kant en klaar hagen, kunststof sierhekwerken en veranda’s. Uw tuin is binnen uw leefomgeving een optimale mogelijkheid om tot rust te komen en te genieten.

Uiteraard moet het dan niet zo zijn dat uw tuin voor extra druk op de agenda zorgt. Een tuin van Heart for Gardens is gebaseerd op ritme, rust en ruimte en vormt daarom de perfecte vertaling van een onderhoudsvrije tuin. Alleen al de planten die niet geplant hoeven te worden schelen veel geld.


Daarnaast heb je ook geen kosten aan de onderhoud van je tuin nadat je onderhoudsvrije tuin gelegd is. Om een inschatting te krijgen van de kosten voor het aanleggen van een onderhoudsvrije tuin , zie je het. Standaard lijkt men een “ onderhoudsvrije tuin ” gelijk te stellen met een compleet betegelde tuin.


Als eigenaar van een supergroene tuin kan ik je uit de droom helpen. Net zoals aan een betegelde tuin wat werk zit (groene aanslag verwijderen, vegen, ophogen, etc.), zo zit er ook aan een groene tuin wat werk. Verstening van tuinen ’, zo heet dit fenomeen.


Maar pas op: jouw onderhoudsvrije tuin mag dan nog zo aantrekkelijk lijken, er kleven ook nadelen aan: – Overtollig regenwater in je tuin zakt niet meer zo gemakkelijk weg, met als gevolg: meer druk op de riolering en straten die na een fikse hoosbui binnen no time blank komen te staan. Elke tuin heeft onderhoud nodig. Zelfs wanneer de tuin volledig is voorzien van bestrating (denk aan onkruid tussen de bestrating, verzakkingen, groene aanslag etc.).


Het is dan wel belangrijk dat je tuin op een juiste manier wordt ingericht. In dit artikel beschrijf ik wat ik onder een onderhoudsvrije tuin versta, hoe vaak je tuinonderhoud moet uitvoeren en wat je dan moet doen in grote lijnen. Het eerste jaar is essentieel voor een onderhoudsvrije tuin.


Laten we eerlijk zijn tegen elkaar.

Goedkoop en eenvoudig een onderhoudsvrije tuin aanleggen Niet iedereen heeft tijd of zin om veel tijd in het onderhoud van een tuin te steken. Een mooie onderhoudsvrije tuin kan dan een goede oplossing zijn. Er zijn veel manieren om een tuin zo onderhoudsvrij mogelijk te maken, zonder dat de tuin er kaal hoeft uit te zien.


Niets is makkelijker dan een onderhoudsvrije tuin. Hierdoor hoef u geen tijd meer te besteden aan zware en lastige tuinklussen. De hoveniers van de Hovenier-Gigant kunnen voor u een onderhoudsvrije tuin realiseren. Wij beschikken over de juiste kennis en kunde en weten dan ook heel goed hoe wij voor u een onderhoudsvrije tuin kunnen realiseren.


Vooral voor mensen die geen tijd of zin om tuinonderhoud te plegen. Het zal dan ook niet vreemd zijn dat tuinen die onderhoudsvrij zijn steeds populairder worden. De vraag is alleen, bestaat een onderhoudsvrije tuin wel?


Het antwoord daarop is nee. Bent u op zoek naar een onderhoudsvrije tuin ? Schakel dan Schraven Hoveniers in. Wij bieden verschillende onderhoudsschema’s en invulmogelijkheden die geschikt zijn voor een onderhoudsvrije tuin.


U kunt zelfs voor een compleet onderhoud kiezen waarbij u heel het jaar kunt genieten van een onderhoudsvrije tuin. In de tuin gebeurt altijd van alles: vogels fluiten en fladderen, vlinders zweven van bloem naar bloem en bijen zoemen erop los. Een tuin is een levendige plek waar het hele jaar door wat te zien is. Niet voor niets is wetenschappelijk aangetoond dat het hebben van een tuin gezond is voor uw hele lichaam en geest. De onderhoudsvrije tuin De geheel onderhoudsvrij tuin bestaat niet, maar je kunt wel kijken naar een onderhoudsarme tuin.


De meeste mensen willen toch wel een mooie tuin hebben, maar de groep mensen zonder groene vingers is best groot. Toch zijn er wat zaken waar je op kunt letten om er een onderhoudsarme tuin van te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.