donderdag 11 januari 2018

Keerwanden beton

Bestel hier uw betonnen keerwanden. Scherpe prijzen en op maat gemaakt. Stel nu online je sleufsilo samen. Advies en offerte op maat. Keerwanden snel uit voorraad geleverd.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Naast de standaard uitstraling leveren wij keerwanden met een verdikte ‘kop’ of een in hoogte verlopende bovenzijde. Ook kunnen wij keerwanden leveren in de door u gewenste kleur en met patroon of met de zichtzijde voorzien van een structuur. Binnen de agrarische sector levert MBS Beton complete sleufsilo’s. Van de L- keerwanden zijn er types in uitvoeringen, de L- keerwand , L- keerwand met hak, L- keerwand hoek en de L- keerwand hoek met hak.


Gecertificeerde productie. VB BETON produceert al jaren stabiele keerwanden uit beton die voldoen aan de strengste eisen. Dankzij de talrijke toepassingsmogelijkheden zie je ze dan ook steeds vaker opduiken in het straatbeeld.

Het feit dat ze bestaan uit beton zorgt er voor dat ze uitstekend zijn opgewassen tegen zware weersomstandigheden zoals bijvoorbeeld sneeuw, ijs evenals regen. Daar tegenover staat dat keerwanden eveneens prima zijn bestand tegen extreme hitte. Een keerwand is dunner dan een sleufsilowand en heeft daardoor ook een lagere aslast. Onze keerwanden worden binnen de infrasector gebruikt voor onder andere het opvangen van hoogteverschil, het realiseren van een tijdelijke of permanente opslagmogelijkheid en als grondkering. Laat uw keerwanden leveren en plaatsen door keerwandspecialist MBS Beton.


MBS Beton kan voor iedere toepassing bijpassende keerwanden leveren en plaatsen. L elementen keerwanden beton. Binnen werkdagen ontvangt u een vrijblijvend voorstel met 3D-tekening op maat. Zoek naar beton stapelblokken op de nieuwe KensaQ. Professionele vochtbestrijding.


Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Betonnen L keerwanden plaatsen: Bij toepassing van de L keerwanden als silowand element is het doorgaans aan te bevelen bij graskuilen en maïsopslag de buitenzijde te voorzien van een grondwal. Een Mholf bestratingL keerwand voldoet aan alle gestelde eisen en indien gewenst kunnen statische berekeningen van de L keerwanden worden aangeleverd. Heb je last van hoogteverschillen in de tuin of tussen twee percelen?


Een betonnen keerwand is dan de ideale oplossing: deze zal water en grond tegenhouden (bijvoorbeeld bij felle regen). Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en mogelijk derde partijen uw gedrag binnen onze site.

Onze prefab keerwanden zijn vervaardigd in hoogwaardig beton (CE gecertificeerd) en voorzien van de nodige wapening. Deze keerwanden zijn gemaakt met de milieuklasse XAvoor een hogere zuurbestendigheid en een langere levensduur. Op deze keerwanden wordt een kwaliteitsgarantie van jaar gegeven.


Al onze keerwanden hebben aflopende voet waardoor mais en kuilsappen makkelijker uit de hoeken weg vloeien. De toepassingen voor keerwanden van Geurs Beton zijn legio. Zo worden onze keerwanden gebruikt als moderne infrastructurele oplossing in de grond-, weg-, en waterbouw.


In openbare ruimten en woonwijken gaan ze moeiteloos op in hun omgeving. Daar waar grond en water elkaar kruisen, vormen Geurs Beton keerwanden de kerende constructie. Dit is een hoge betonkwaliteit met een milieuklasse van XA XC XD XSen XF4. Standaard worden de meeste wanden glad afgewerkt, maar de rugzijde kan ook gebezem gerold of uitgewassen afgewerkt worden.


De wanden zijn in twee type belastingklasse te verkrijgen. Deze L- keerwand met een naadloze hoek van 90° én hak, zorgt voor een nog betere stabiliteit. Hierdoor is deze keerwand standaard te belasten met ton aslast.


Deze lengte keerwanden beton worden veel geplaatst in de agrarische en industriële sectoren. Er zijn dus verschillende opties, waardoor u altijd een optie vindt die bij uw bedrijf past. Behalve keerwanden levert De Keij ook megablokken.


Zo kunnen snel en efficiënt keerwanden of scheidingswanden worden. Betonnen keerwanden zijn erg sterk, goed bestand tegen vocht en gaan een leven lang mee. Wat de prijs is en hoe ze precies ingezet worden in het bouwproces, ontdek je hier. Wil je keerwanden plaatsen? Hierdoor kunnen keerwanden gebruikt worden voor verschillende toepassingen.


Daarnaast hebben keerwanden een groot draagvermogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.