donderdag 18 januari 2018

Laurier soorten

De grootste collectie laurier vind je hier! De soorten laurieren die wij aanbieden zijn o. Laurier tegen de laagste prijzen. Deze blijven in de winter mooi groen.

Een laurier op stam is een prachtige heester voor in de tuin of op het terras. Niet alleen zijn ze winterhar maar ook nog eens wintergroen. Caucasica' is een van de meest winterharde laurier met glanzen groenblijvend en eivormig blad. Hier vind je meer informatie over bemesten, snoeien, soorten en combineren. Deze plant kan maximaal meter hoog worden en wordt ook veel als dichte haag toegepast.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Onderstaande soorten laurier bieden wij aan voor het aanplanten van hagen. In Nederland wordt laurier gekweekt als kuipplant omdat de plant niet volledig winterhard is.

Prunus Lusitanica Angustifolia. Toch zal laurier een matige Nederlandse winter wel overleven, zeker in de kuststreken en als er genoeg beschutting is. Betrouwbaar advies Op onze coniferenkwekerij werken zeer ervaren mensen.


Alle aangeboden laurier planten hebben hun eigen specifieke groeiwijze, bladvorm en dichtheid. De haagplantenspecialist is trots dat het acht verschillende soorten laurier kan aanbieden. De planten groeien over het algemeen snel en zijn goed winterhard. Laurus nobilis of laurier soorten verzorging snoeien topiary laurier vormsnoei Laurus nobilis ‘Bay Junior’ Laurus nobilis ‘Bay Junior’: een laurier met een kleiner blad die geschikt is voor bonsai of vormsnoei.


Combineer dit met de verzorgde uitstraling die de haagplant je tuin geeft en je hebt een rasechte winnaar op het gebied van haagplanten. Esthetisch gezien zijn veel soorten laurier zeer aantrekkelijk. Soorten laurierhaag: in de tuin.


Bovendien laat de plant zich gemakkelijk snoeien. Bijna alle soorten zijn wintergroen en groeien als een struik. De vele beschikbare soorten maakt dat er laurieren zijn voor een lage maar ook voor een hogere haag. Welke soorten laurier kunt u kopen als. Deze eigenschappen maken van de laurier een zeer makkelijk te gebruiken plant voor hagen.


Deze haagsoort groeit niet alleen in de hoogte goe maar ook in de breedte.

Let er bij de aankoop van laurier hagen goed op wat het advies is per strekkende meter. Deze struik uit het Middellandse-Zee gebied wordt vaak laurier genoem maar heet eigenlijk laurierkers of Hollandse laurier. Een alom geliefde, groenblijvende haagplant als de paplaurier mag in onze voorraad natuurlijk niet ontbreken. Dit verschilt per laurier soort en de grootte waarin je ze besteld.


De laurierkers is naaste familie van de bekende Japanse sierkers. Niet te verwarren dus met de echte laurier (Laurus nobilis). Wij helpen u zoveel mogelijk met advies. Geen webshop, maar persoonlijk contact. Bezoek onze kwekerij om te kijken en informeren.


Er zijn meerdere soorten laurier en cultivars. De meeste soorten lenen zich erg goed om een zichtdichte haag te maken die veel privacy biedt. Portugese laurier in de natuur.


Van de laurier verkoopt Haagplanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.