maandag 22 januari 2018

Hendriks graszoden

Graszoden Bezorgen of Laten Leggen! Vraag direct een Offerte aan. Bestand tegen Droogte en Schaduw. Maak direct uw Berekening. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

Kies uit producten vanaf € 195. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Door voortdurend te investeren in kwaliteit en innovatie, is ons bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande nationale en internationale speler op dit vakgebied. Bestel uw graszoden eenvoudig online via onze webshop.


Niet meer uit huis, geen aanhanger huren, maar de tijd benutten om de tuin helemaal voor te bereiden tot de graszoden geleverd worden. Wij bieden hoge kwaliteit, duurzaamheid en een frisgroen ogend gazon wat uitnodigt om te recreëren. Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoge kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel. Jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat zij al veel grote projecten in binnen- en buitenland hebben kunnen en mogen realiseren. Wij verzoeken u de graszoden werkdag van tevoren telefonisch te bestellen. Er is geen PIN betaling mogelijk aan de balie. De graszoden dient u contant af te rekenen.


Al onze graszoden begaan een kweekproces van minstens maanden, waardoor ze vrij zijn van plastic netten. Wie wil er geen Champions League gras in de tuin? Direct en snel leverbaar wegens eigen teelt. De dikte van de zoden is ca. Dit is volledig afhankelijk van het weer, hier bestaat helaas geen duidelijke vuistregel voor.


Het is belangrijk om de graszoden en de ondergrond goed vochtig en donker van kleur te houden. Controleer dit door voorzichtig een hoekje van de graszode op te tillen. Zolang de graszoden er fris en groen uitzien is er niks aan de hand. Hier koopt u kwaliteit graszoden rechtstreeks bij de Nederlandse kweker.


Omdat u rechtstreeks bij de kweker koopt kunnen wij onze zoden dan ook tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Uw huis voor de beste prijs verkopen?

Hendriks makelaardij verkoopt! Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Trusted Shops Beschermd door middel van de kopersbescherming Bij graszoden.


Er zijn grote, kleine, sport, speel en premium graszoden te koop. Gras en Groen verkoopt, levert en legt uitsluitend premium graszoden. Zowel particulier als zakelijk, alles voor de aanleg van een nieuw gazon.


Laat je graszoden vakkundig door ons bezorgen of haal ze zelf af op onze kwekerij. Wij zijn het adres voor graszoden , graszaa mest en potgrond. Ook voor bezorgen geldt een dag van te voren bestellen. LET OP u kunt bij ons niet pinnen! Deze graszoden zijn van een uitstekende kwaliteit.


Goedkope graszoden tegen een voordelige prijs vanaf euro per m2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.