donderdag 11 januari 2018

Grootste subtropisch zwembad duitsland

Alle Vakantieparken op een Rij. Duitsland is beoordeeld met een 7. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Het grootste overdekte subtropische zwemparadijs van Europa.

De grootste en mooiste subtropische zwembaden vind je bij een vakantiepark of bungalowpark (reserveren voor een dagje zwemmen is vaak nodig). Deze subtropische zwemparadijzen hebben echte beplanting, palmbomen en rotsen. Zo’n kilometer ten zuiden van Berlijn staat dit gigantische tropische zwemparadijs, genaamd Tropical Island.


Sterker nog, het is het grootste tropische zwemparadijs ter wereld! Het gebouw is 3meter lang, 2meter breed en 1meter hoog. Tropical Islands is de koning van de subtropische zwembaden , het grootste zwembad van Europa en van de wereld.


Wij vonden nog vijf andere subtropische zwemparadijzen die misschien wel net zo tof zijn!

De oplossing: een dagje naar het een subtropisch zwembad ! Actie, plezier en avontuur worden aangekondigd in de Galaxy met zijn talrijke glijbanen, het golfbad en de grootste roestvrijstalen Halfpipe ter wereld. Bij mooi weer kun je nu ook buiten spetteren in het subtropisch buitenzwembad met een lazy river, bubbelbaden en een klimrek voor de kinderen. Europa’s grootste tropische vakantiewereld. Het belevingslandschap kunnen gasten die overnachten uur per dag benutten. Bovendien is het resort het grootste subtropisch zwemparadijs ter wereld!


En je kunt bij het zwembad een kamer boeken om te overnachten. Dit subtropisch waterpark is net alsof het een groot regenwoud is en dat is erg goed geluk! Dit enorme zwembad bevindt zich in een voormalige hangar voor zeppelins. Het is zelfs de grootste vrijstaande hal in de wereld! De afmetingen: 3meter lang, 2meter breed en 1meter hoog en een oppervlakte van 66.


Beelden zeggen in dit geval meer dan woorden. Een ticket to the tropics, maar dan iets dichterbij huis? Hier is zo veel waterfun te beleven dat een dagje zwembad echt niet genoeg is!


Klim aan boord van de Princes Moanna met super veel actie en coole waterglijbanen.

En daarmee kun je het grootste waterpark ter wereld van je bucketlist afvinken. In deze video neem ik jullie mee in het grootste zwembadcomplex ter wereld. Het is echt gigantisch en het grootste vrijstaande gebouw ter wereld. Dit is Tropical Island mensen, kijk de video en je ben volledig op de hoogte wat daar allemaal te beleven is! Subtropisch zwembad overzicht.


Zin in een strandvakantie? Nederland telt zo’n subtropische zwembaden. In de winter kunt u zelfs wintersporten! Kinderen gaan zwemmen en duiken in het subtropisch zwembad. Hierdoor kan het zijn dat de temperatuur in de tent wat hoger is.


Doordat de tenten zich in de hal bevinden, zullen deze niet zo rustig zijn als een hotelkamer. Ochtends kunt u gebruikmaken van het uitgebreide ontbijtbuffet. Een heerlijk zwembad en veel.


Zelfs de terassen zijn lekker ingebouwd in de begroeing en het grootste deel van het zwembad is uit natuurstenen gebouwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.