dinsdag 21 januari 2020

Lichtstraat aanbouw

Creëer een lichte werk en leefomgeving met karakteristieke houten lichtstraten. Zijn er veel meer mogelijkheden! Voor hallen en veestallen geschickt. In verschillende lengtes verkrijgbaar.


Lichtstraat aanbouw

Plaats gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website. De lichtstraat zorgt uiteraard voor een hogere prijs van de uitbouw. Bekijk de algemene uitbouw prijzen en lichtstraat kosten.


Zo krijg je een beeld van de kosten. Houd er wel rekening mee dat de lichtstraat minder montagekosten met zich meebrengt als je hem tegelijkertijd met de uitbouw laat plaatsen. Lichtstraten komen steeds vaker voor in de ontwerpen van architecten en designers. Zij zien het potentieel in de lichtstraat om een donkere, sombere ruimte om te zetten in een zee van natuurlijk licht. In tegenstelling tot een traditionele aanbouw met plat dak, creëert een aanbouw met lichtstraat een geweldig ruimtelijk effect.


Een lichtstraat is een aluminium constructie op het dak met glas erin waardoor daglicht door het dak binnenkomt in de ruimte. Het voordeel is heel veel daglicht en je geeft een normale ruimte plotseling iets bijzonders hiermee. Model LDlichtstraat met lessenaarsdak voor montage tegen muur. Een lichtstraat model LDM zorgt ervoor dat de lichtinval na het plaatsen van een aanbouw bij een bestaande woning hetzelfde blijft als voorheen.


De aluminium lichtstraat wordt tegen de buitenmuur geplaatst zodat er een naadloze aansluiting op de aanbouw ontstaat. Wil je zelf een lichtstraat maken met de kwaliteit van de producten van Niek Roos? Bestel dan de glasprofielen voor jouw lichtstraat online in onze webshop: Glasprofielen. Een aanbouw aan je woonhuis plaatsen is natuurlijk prachtig, maar het is haast onontkoombaar dat je woonhuis hier donkerder van wordt.


Lichtstraat aanbouw

Niek Roos biedt dé oplossing: daklichten, de stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en de ruimte optisch groter te maken. Stel de daklichten samen in de configurator. Een VELUX lichtstraat met dakramen creëert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak.


Deze oplossing maakt het mogelijk om alle voordelen van een origineel VELUX dakraam ook toe te passen op een aan- of uitbouw. Aanbouw en woning een geheel ( grotere ruimte dus ). Zorg ervoor dat de uitbouw bij u bestaande woning past ( voor de meer waarde ). Een extra bijkeuken is nooit verkeerd. Let op het daglicht en plaats desnoods een lichtstraat. Bekijk meer ideeën over Keuken uitbouwen, Huis verbouwen en Huis extensies. Voor deze woning heeft Maat BV een aanbouw met lichtstraat gerealiseerd.


Lichtstraat aanbouw

Hieronder ziet u een fotoreportage van de het volledige bouwproces en het eindresultaat. Een glazen lichtstraat in een ontwerp voor een aanbouw of een veranda zorgt ervoor dat je voldoende licht in je huis blijft behouden. Licht zorgt niet alleen voor een vrolijk, maar ook voor een ruimtelijk effect in een ruimte. Door deze voordelen van licht van buitenaf wordt een lichtstraat dan ook vaak meegenomen in het ontwerp.


We stemmen de materiaalkeuze, glaskeuze, kleurkeuze en overige factoren op elkaar af en bespreken wanneer de lichtstraat ongeveer geleverd kan worden. Na het ontvangen van de ondertekende offerte en de aanbetaling starten wij met de productie. Verschillend het voortraject ging goed over het ontwerp bijvoorbeeld waren we het snel eens. Dit is overigens allemaal opgelost en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Welk type lichtstraat u ook kiest, iedere lichtstraat wordt geproduceerd in onze moderne fabriek.


Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste en duurzaamste technologieën om het gehele proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Een aanbouw wordt doorgaans gemetseld of geplaatst in de vorm van houtskeletbouw. Ben je op zoek naar een lichtgewicht aanbouw die jouw tuin bij de woning betrekt?


Dan is een serre wellicht wat voor jou. Ook bij een gemetselde aanbouw of houten uitbouw wordt er veel gebruik gemaakt van glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.