dinsdag 28 januari 2020

Tuincentrum graszoden

Lees alles over onze graszoden of bestel de graszoden direct online. Tuincentrum Rebel is specialist in graszoden. Meer dan jaar ervaring. Op ongeveer twee en een halve hectare land wordt een ideaal mengsel aan graszaden gezaaid.


Dit authentieke familiebedrijf is gespecialiseerd in groen, levert topkwaliteit graszoden van eigen kwekerij en meer voor in en rondom het huis. Ook voor informatie, tips en vakkundig advies bent u aan het juiste adres.

In ons tuincentrum vindt u ook tal van gazon gerelateerde producten: grasmaaiers, handmatige grasscharen of grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en meer. Ook hebben wij graszodenmest voor u beschikbaar in het tuincentrum. In onze webshop vindt u graszoden per vierkante meter. Deze kunnen wij bij u laten bezorgen, maar u kunt ze ook in ons tuincentrum afhalen.


De voordelen van graszoden. Met graszoden vormt u de basis van uw tuin en geeft u de tuin een natuurlijke, groene look. Het leggen van graszoden heeft veel verschillende voordelen. Graszaad voor een sterk speelgazon of juist een mooi siergazon, jij bepaalt.


Geen zin om te wachten op een mooi groen gazon?

Je hoeft de graszoden alleen maar uit te rollen op een geschikte ondergrond. Graszoden zijn kant-en-klare rollen gras. Voor het bezorgen van graszoden hanteren we een andere prijs per m². Nadat u de bestelling online afgerond heeft wordt er telefonisch een bezorgafspraak met u gemaakt.


Intratuin Leeuwarden is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Grasmatten kun je veelal terug vinden in onze webshop of in ons tuincentrum.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Neem daarvoor contact op met ons tuincentrum en informeer naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder.


Het is goed om te weten dat graszoden in kwaliteit achteruit gaan als ze te lang opgerold liggen. Verse rollen graszoden kan je bestellen op het tuincentrum. Een graszode is levend materiaal en daarom ook beperkt houdbaar.


Een vers gesneden graszode blijft in opgerolde toestand in de schaduw (!) ongeveer uur goed. Wil je later pas de graszoden aanleggen, rol dan de graszoden uit en besproei ze met water. Begin in een hoek van de tuin en leg de graszoden in de lengte achter elkaar zodat ze een baan vormen.


Snij aan het einde de laatste rol op maat en begin hiermee de tweede baan.

De graszoden komen strak tegen elkaar aan te liggen zonder tussenruimte. Om uitdrogen te voorkomen kunt u de randen van het gazon aanaarden. Heeft u graszoden besteld dan kunt u de graszoden zelf ophalen tijdens openingstijden in ons tuincentrum in Rijswijk. Gaat u voor wat extra gemak? Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook aan huis.


Prijzen bezorging van graszoden. De prijzen van de bezorging van graszoden zijn afhankelijk van de afstand vanaf het tuincentrum tot aan de plaats van bestemming. Mocht u interesse of vragen hebben over onze graszoden ? Voor een grasmat kan je ook graszaad gebruiken. Dit hebben wij ook in ons tuincentrum , maar is een kwestie van de lange termijn (of van het bijzaaien op slechte stukken).


Met de graszoden van GroenRijk heb je een snelle manier gevonden om een prachtig gazon aan te leggen. Een gazon die bovendien mooi egaal komt te liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.