zondag 12 januari 2020

Schommel met duikelrek

Hier vind je het grootste assortiment met alle soorten online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Omschrijving Duikelrek 90cm met verduurzaamde palen Trio. Met dit eenvoudige duikelrek met een duikelstang kleur naar keuze, heeft u jaren speelplezier!


Gemakkelijk te plaatsen en wordt geleverd incl.

Het duikelrek is compact, en kunt u hierdoor makkelijk in de tuin kwijt. Hieronder ziet u een prijsoverzicht van de mogelijkheden voor het, tegen meerprijs, transporteren en plaatsen van uw schommel (s). Het transporteren en plaatsen zal met u in overleg plaats vinden en de kosten hiervan zullen achteraf gefactureerd worden.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Deze stevige soorten hout garanderen een lange levensduur waardoor u optimaal kunt genieten van het duikelrek. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Naast twee soorten houten palen, hebben we in ons assortiment ook duikelrekken met twee soorten stalen palen.

Een aantal duikelrekken hebben normale stalen palen, anderen hebben gecoat stalen palen. Apenbrug- schommel -groot Apenbrug schommel is een klimrek, schommel met klimnet of klimwand en duikelrek in een groot en mooi speeltoestel. Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Duikelrekken en trampolines – Duikelrek en duikelstang Voor een duikelrek , een duikelstang of een rekstok voor buiten kunt u terecht bij Arkema Speelvoorzieningen. Op het duikelrek kunnen kinderen naar hartenlust hun klim- en turnkunsten oefenen en verfijnen.


Momenteel hebben we een speciale kortingsactie! In deze rubriek hebben we een aantal luxe speeltoestellen samengesteld. Bijvoorbeeld een schommel , klimmuur, klimwan of een extra speel-plateau met glijbaan. Vanuit Ede bedienen wij scholen, speeltuin verenigingen, bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om een schommel , een houten klimrek, een glijbaan of complete speeltuinen, wij leveren en plaatsen speel toestellen op maat!


Voor de allerkleinsten zijn er babyschommels, met een schommelzitje waarin je kindje goed wordt ondersteund. Langer genieten van je schommel ? Kies dan voor een meegroeischommel, waarbij je het zitje aan kunt passen aan de leeftijd van je kind. In een schotelschommel of nestschommel kunnen meerdere kinderen tegelijk schommelen voor dubbel plezier. Uw droom schommel voor een top prijs - Meer dan 260.


Speeltoestel Beachhut Blue Rabbit, nu uitgevoerd in Douglashout.

Het speeltoestel is compleet met glijbaan, een leuke aanbouwschommel en een duikelrek. Veel speelmogelijkheden in één compact speeltoestel. Andere varianten van dit speeltoestel zijn ook snel te leveren! De totale breedte van dit speeltoestel incl. Plaats het aanbouw duikelrek tegen een schommel installatie of speelhuis voor nog meer speelplezier in de tuin.


ModernPlay schommel met duikelrek en hangmatschommel bij klant. Ons assortiment met schommels is zeer uitgebreid. We hebben schommels in allerlei soorten en maten.


Denk bijvoorbeeld aan boogschommels, aanbouwschommels en mini- schommels. Kies uw favoriete soort schommel uit die het beste bij u past en geniet! Verreweg de meeste schommels maken we zelf. Let er hierbij op dat de stalen ankers van het duikelrek nog enkele centimeters boven het maaiveld uitkomen. Meet hierna of het duikelrek recht staat met een waterpas.


Vervolgens zet u het duikelrek vast met de bijgeleverde stellatten. Als laatste stort u beton in het gat. Na enkele dagen uitharden hebt u het duikelrek stevig in uw tuin geplaatst. Gadero levert naast houten speeltorens ook trendy zandbakken en losse schommels.


Schommel kopen voor in de tuin? Alle schommels scherp geprijs direct leverbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.