dinsdag 21 januari 2020

Waterspeeltuin

In de wintermaanden zijn we ook gewoon open maar dan is er geen water in. De toegang is dan (vooralsnog) gratis zodat je lekker kunt spelen! Kijk voor de openingstijden én tarieven. Bij deze leuke speelplek horen ook regels, je kunt ze hier terugvinden.


In onze waterspeeltuin is het in de zomer heerlijk vertoeven. De kinderen kunnen op een veilige manier (waterdiepte max. cm.) zich heerlijk uitleven in het bassin, spelen met zand en water in de natuurlijke waterloop, en lekker ravotten met de speeltoestellen.

Onze waterspeeltuin werkt alleen met schoon en zuiver water. De pomp en filterinstallatie zorgen dat het water terug naar de voorraad pompt. Deze filterinstallatie laat het water dag en nacht door de zuivering heen gaan. Ongeacht of de waterspeeltuin wel- of niet in het gebruik is: de zuivering staat altijd aan.


De Leistert is sterk in spelen, en de waterspeeltuin speelt een belangrijke rol in het totale speelaanbod. De absolute eyecatcher in deze speelomgeving is de kronkelende rivierbedding die dwars door de hele speeltuin loopt. De waterspeeltuin bij de Drentse Koe is het leukste wat er bestaat voor kinderen.


Midden in de zomer als het buiten heet is door de zon, kunnen kinderen in de waterspeeltuin spelen.

Dit speelparadijs bestaat uit vele Spray Park en manuele waterspeeltoestellen waar water uit komt. Geen zwemba maar een echte waterspeeltuin waarin je actief kunt spelen met alles waar water uitkomt en water in moet! De speelgoot komt uit in het bassin waar lekker gepoedeld kan worden. Ook staan er diverse speeltoestellen zoals wipkippen, glijbanen en schommels.


Bij De Paardekreek kunnen de kinderen genieten van een heuse waterspeeltuin ! Dát is genieten voor jong en oud. Ontdek de campings en parken van Ardoer! De Plons is geen zwemba maar een tropische waterspeeltuin. Glij avontuurlijk naar beneden door de waterglijbaan met flitsende lichteffecten of kies voor de familieglijbaan waar je met de hele familie de Holle Bolle Speelboom naar beneden kunt glijden.


Het Chinese bad is het diepste bad en is meter diep. Het is mogelijk om te pinnen in de. Spetterend genieten van uren waterpret in onze waterspeeltuin. Klimmen, glijden, sproeien, het kan allemaal!


Het water bereikt de hoogte van ca. Spring samen het water in of geniet vanuit de rand mee met uw spelende kinderen. Ben jij niet bang om nat te worden? Dé waterspeeltuin van Nederland.


De gloednieuwe waterspeeltuin van De Berenkuil biedt oneindig veel waterpret voor de kinderen!

In het spraypark kunnen de kids rennen, spelen, dansen en heel veel nieuwe vriendjes maken. Stel zelf uw waterspeeltuin samen, precies zoals u dat wilt. Waterspeeltuin van Pooljoy. De trappen, glijbanen, zijwanden en daken zijn allemaal in meerdere kleuren te verkrijgen en samen te stellen.


Of geef uw waterspeeltuin een speciaal thema, zodat deze perfect aansluit bij de rest van uw zwembad. Superleuk, met zandstrandjes en ligweiden langs een speelgoot met ondiep water. Er staan diverse speeltoestellen zoals wipkippen, glijbanen en schommels.


Verder is er een grote speelboot, een kabelbaan, een graafmachientje en een watervijzel. Als beheerder is hij hier namelijk bijna elke dag van de week te vinden! Hij heeft het ontzettend naar zijn zin en zit echt op zijn plek.


Het winterfeest staat in het teken van overwinteren. Egels doen een winterslaap, de eekhoorns zoeken naar hun notenvoorraad en koolmezen smullen van vetbolletjes in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.