vrijdag 24 januari 2020

Tuinhuisjes met veranda

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Tijdelijk met Procent Korting. Alle tuinhuisjes vind je op beslist. Een tuinhuis met veranda : De perfecte combinatie. Dat weten wij als tuinhuis en verandaspecialist al jaren.


Steeds meer mensen ontdekken het gemak en genot dat een tuinhuisje te bieden heeft.

Je kunt kiezen voor een klein tuinhuisje met een grote veranda of juist net andersom. Afmetingen tuinhuisje met veranda. Multifunctionele overkapping met schuur. Wilt u eerder uw tuinhuisje met veranda als buitenverblijf voor feestjes gebruiken of inzetten als knutselruimte? Een mooi en toch praktisch tuinhuis inclusief een heerlijke veranda , om nog meer van het buitenleven te kunnen genieten!


De mooiste chalets en blokhutten met veranda vind u ook in ons assortiment. Deze stevige blokhutten met overkapping zijn uitgevoerd met een complete houten veranda waar u altijd op kunt genieten. Zoekt u een blokhut als vakantiewoning, dan zijn de blokhutten met veranda een echte aanrader.

Met een blokhut mét overkapping geniet je het hele jaar door van je tuin. Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft. Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Tuinhuis met plat dak en overkapping.


U zegt het maar en wij maken het voor u op maat. Mogelijk wilt u er glazen schuifpanelen, in de veranda gemonteerd hebben? Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! De tuinhuisjes zijn voorzien van beglazing van echt glas met een dakbedekking van dakleer. U kunt zelf aangeven of u het tuinhuisje van uw keuze in bruin of in groen wilt laten impregneren of geheel onbehandeld wilt laten.


Bij alle tuinhuisjes met veranda wordt een plattegrond weergegeven, zodat u een goed beeld krijgt van de totale oppervlakte. Een handige opbergruimte combineren met een fijn en droog onderkomen doet u met een blokhut. Onder de veranda zit u altijd droog, ongeacht het weertype. Ook als de zon schijnt en u liever uw tijd doorbrengt in de schaduw, biedt een blokhut met veranda alles wat u nodig heeft. Ook voor schuttingen en tuinhout.


In ons assortiment vindt u de mooiste tuinhuisjes , tuinhuizen met veranda , buitenkamers, veranda ’s, garages en carports etc. Daarnaast geeft ons portfolio een impressie van reeds geplaatste projecten. Onze bedrijfsfilms geven u een beeld van onze showroom en fabriek, waar alles op maat gemaakt wordt.

De veranda kunnen wij maken in dezelfde stijl als uw woning. Van budget tot zeer luxe veranda systemen met de mogelijkheid om diverse opties toe te voegen. Zonwering en rolluiken, glazenpuien en elektrisch verstelbare veranda daken. De grootste collectie tuinhuisjes hier! Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!


U kunt tevens bij ons terecht voor prachtige houten veranda ’s die wij in samenspraak met u zullen ontwerpen, produceren en monteren. Voor meer informatie over houten veranda ’s kunt u contact opnemen. Wij hebben al meer dan jaar ervaring met het maken van tuinhuizen.


We merken dat de tuinhuizen met veranda de laatste jaren erg populair zijn. De tuin is bij de meeste mensen allang niet meer het ondergeschoven kindje. De moderne tuinhuisjes met plat dak uit de Basic en ECO serie zijn met name geschikt voor wie op zoek is naar een modern tuinhuis met plat dak tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd. De wanden worden gemaakt in het blokhutsyteem met doorlopende hoeken of een slim stapelsysteem met gladde hoeken d. Alle blokhutten worden compleet geleverd.


Wij van wc-eend adviseren wc-eend”-verhaal is. Doordat wij continu innoveren, staat Lugarde voor de allerhoogste kwaliteit. Al onze producten ontwerpen en produceren wij zelf. Net over de grens bij Emmen vindt u tuinhuisjes van gerenommeerde merken, zoals Tuindeco met tuinhuisjes uit Nederland en Gardenhouses met blokhutten uit Duitsland van de welbekende Duitse kwaliteit. Daarnaast hebben wij veranda ’s van het gerenommeerde merk Gardendreams.


Wij leveren alle producten van deze merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.