maandag 13 januari 2020

Loungeset marseille

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Haal vandaag nog die nieuwe Loungeset in huis. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Loungeset marseille

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze loungeset combineert het functionele karakter van een eetset met het relaxende karakter van een loungeset. Dankzij het aluminium tafelblad is deze onderhoudsvriendelijk.


Zoek je bijpassende artikelen? Profiteer nu van onze extra korting op deze tijdloze lounge set in modern design! Deze loungeset wordt standaard geleverd in de vier standaard uitvoeringen, maar kan desgewenst naar eigen invulling worden samengesteld en uitgebreid. De San Luis is een strakke mooie aluminium loungeset in een de luxe kleur carbon black. De San Luis loungeset van het kwaliteitsmerk Garden Impressions is een echte aanwinst voor in de tuin.


Loungeset marseille

De tafel die bij deze loungebank wordt geleverd is voorzien van een frosted glazen plaat. De loungeset heeft naar buiten schuin aflopende poten. De set bestaat uit een zitbank en stoelen.


De pootjes van de zitmeubels hebben een extra bescherming tegen weer en wind. De tafel is gemaakt uit hetzelfde materiaal, maar heeft een glazen blad ter afwerking. De grijze zit- en rugkussens zijn inbegrepen. Enkel verkrijgbaar als set. Een loungeset en een eetset in één?


Loungeset marseille

Varianten met een hoge eettafel zorgen ervoor dat de set gebruikt kan worden voor een zomers diner. Koop nu en betaal pas over dagen! Groot assortiment Loungesets.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Reserveer online, laagste prijzen. Op zoek naar een fijne loungeset waar je niet veel omkijken naar hebt?


Deze set is zeer geschikt voor uw tuin of terras, echt buitenleven in stijl! Deze tuinset is gemaakt van bruin wicker. Wicker is een kunststof materiaal dat twee goede eigenschappen combineert.


Deze mooie loungeset is gemaakt van teak hout, wat heel mooi hout is uit Indonesië. Het is een ideale manier om een extra zitplaats te creëren. Of u nu een losse loungebank, all-weather loungeset , lounge dining set of een hoekbank loungeset zoekt, Garden Impressions heeft in elke categorie een groot aanbod van verschillende kleuren, afmetingen en stijlen. Een Garden Impressions loungeset tuin kopen?


Zoekt u een loungeset welke tevens geschikt is om aan te eten? Marseille corner teakhouten loungeset. Bij een loungeset koop je best een zweefparasol die daar mooi bij past. Koop je online, dan bespaar je jezelf heel wat moeite. Bestel je vandaag voor 21.


Of zelf je bestelwagen huren is ook een optie. Je wilt natuurlijk zo voordelig mogelijk een loungeset kopen. Praxis heeft namelijk bijna wekelijks (!) een aanbieding op loungesets of speciale acties. Elke loungeset aanbieding is aangegeven met een kortinglogo. Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de loungeset aanbieding van deze.


Typerend voor een loungeset is, dat een loungeset altijd een loungebank als element heeft. Er zijn hogere modellen loungesets en ook de dining loungeset met hoge tafel wordt om buiten te eten steeds populairder. U kunt een loungebank ook los inzetten. Deze set heeft all-weather kussens, en is gemaakt van teakhout.


Lekker buiten relaxen op een loungeset die heel goed zit, en er ook nog super mooi uitziet? We geven jaar garantie op deze set.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.