zondag 26 januari 2020

Wilms bestratingen

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruim assortiment bestratingen. Een meewerkend patroon, jaar ervaring en erkend plaatser van bestratingswerken zijn slechts enkele van onze troeven Aanleg van opritten, terrassen en tuinpaden in.


Voor alle bestratingen en tuinideeën. De tweedehands bestrating hoeft niet meer op marktplaats maar bij levering kunnen wij dit weer retour nemen.

Kom langs in onze overdekte, verdiepingen tellende, showroom met ingestrate voorbeelden. Naast bestrating kunt u ook voor grind split, tuinhout, schuttingen, veranda’s en tuinverlichting bij ons terecht. Faes bestratingen - aanleg van oprit of terras in belgische blauwe of oosterse hardsteen, betonklinkers in diverse formaten, kleiklinkers, megategels, gebakken. De stratenmaker is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer. Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.


Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Al meer dan jaar realiseren we tal van projecten, van opritten tot openbare wegenwerken.

Kwaliteit en vakwerk staan centraal bij elk project. Onze vakmannen zijn zowel te werk in de openbare als in de private sector. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar. Door het unieke concept waarbij klanten met. Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


De winkel behoort tot de categorie Bouwbedrijven. De informatie die je hier vindt over V. Indien je contact wilt opnemen met V. Rob has jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and. De openingstijden van alle vestigingen van V. De meest volledige site met ruim 66. Paul has job listed on their profile.


Andere interessante bedrijven in de buurt. Hij vroeg zelf het faillissement aan. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Nog meer recente falingen en stopzettingen vind je via deze link. Groot assortiment Bestrating. Meer stratenmakers in Oostrum en omgeving van V. Stationsweg 1in Oostrum. De mensen met deze achternaam zijn evenredig verdeeld.


Telefoonboek de Telefoongids van Nederland. Oostrum, Limburg, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Wilms Bestratingen staat op Workle.


Dat geldt ook voor de bestrating van uw terras of oprit. Samen met u vinden we altijd een passende tegel of steen met de uitstraling,. Bedrijfsinformatie van Bestratingsbedrijf wilms uit Venray. Ook voor totaalprojecten kunt u bij ons terecht: van het uitbreken van bestaande bestratingen tot het opnieuw aanleggen ervan. Wij leggen zowel opritten, terrassen als wandelpaden aan.


Bovendien geven we totaaladvies en werken we samen met u uw plannen verder uit. Van de keuze van de klinkers tot het ontwerp en de uitvoering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.