woensdag 8 januari 2020

Zwemles weert

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Kom lekker zwemmen bij de IJzeren Man Weert. De tijd bleek rijp voor een meer kleinschalige en persoonlijke benadering bij het zwemonderwijs voor kinderen. Er was behoefte aan zwemles in kleine groepjes, en ruimte voor persoonlijke aandacht.


Gereduceerd tarief zwemlesfamilielid (tijdens zwemles ) alleen op vertoon van leskaart. In dit handige infoboekje vindt u alle informatie over de zwemlessen bij Zwembad De IJzeren Man. Het is van belang dat kinderen meer zwemvaardigheden. De zwemlessen bij ons zijn minuten per keer, dit hebben we bewust zo gedaan. Ze liggen weinig aan de kant en zijn veel aan het zwemmen, hiervoor zijn ze uiteindelijk ook op de zwemles.


De vereniging heeft als doel: “het voorkomen van de verdrinkingsdood”. Hier wordt invulling aan gegeven door de zwemkunst in het algemeen, en het zwemmend redden in het bijzonder, te bevorderen bij jong en oud. Leef je uit in de golven van ons mooie zwembad de IJzeren Man in Weert.


Zwemles weert

Beleef een heerlijk dagje uit in ons zwemba de waterskibaan en de beachclub. September komt ten einde en dat betekent: kermis in Weert ! Iedereen een prettige kermis gewenst en veel plezier de komende dagen! Let op: maandag september en dinsdag oktober zullen er geen trainingen zijn i. Historie Stichting DSO te Weert. Zwembad de IJzeren Man is een zwemschool voor zwemles in Weert.


Op deze pagina leest u meer over onze lesmethode en hoe u zich kan inschrijven. Op weg naar levenslang gezond sporten! Start to swim a life time.


In het recreatiebad vindt u behalve het golfslaggedeelte ook een krachtige stroomversnelling, een bubbelba het peuterbad én de spectaculaire meter interactieve. Tijdens de zwemles staat hij centraal en samen met de kinderen volgt hij het 10-stappenplan van het Laco Zwem ABC. Spelenderwijs krijgen zij samen de verschillende vaardigheden onder de knie.


Voor je kind begint met zwemles nodigt Laco je uit voor een introductiebijeenkomst. Heeft u de behoefte aan zwemmen maar heeft u nog nooit zwemles gehad? Zwemschool Josefien is een zwemschool voor zwemles in Weert. Of heeft u watervrees, voelt u zich onzeker of wilt u gewoon uw zwemvaardigheden opfrissen?


Zwemles weert

Ook dan kunt bij bij ons terecht. U kunt bij ons op elk niveau en iedere leeftijd instappen. Net als bij de jongere zwemmers, zijn ook bij volwassenen de groepjes klein: max.


Jeugd (vanaf ca. jaar) en volwassenen: Woensdag. Zwemles 1x per week op een vast tijdstip. Je zoon of dochter wordt benaderd en leert vanuit zijn of haar eigen mogelijkheden.


Zwemles weert

Kindgericht zwemonderwijs. Zoveel mogelijk een vaste zweminstructeur. Mogelijkheid om een gemiste les in te halen.


Online leerling volgsysteem, zodat je de vorderingen van je zoon of dochter kunt volgen. Aanvakelijk leek dat het bad pas. Met een recreatieba 25-meterba instructieba therapieba peuterbaden en buitenbad met glijbaan. Jong en oud kan er, elke dag van de week.


De ene zwemles is de andere niet. Kenmerkend voor deze lesmethode is dat de kinderen één op één vanuit het water begeleid worden. Officiële website van de gemeente Weert (NL) met nieuws, informatie over gemeentelijke producten en diensten, informatie over Weert , het gemeentebestuur en de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.