woensdag 29 januari 2020

Polderbad zwemles

Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van binnensportaccommodaties en zwembaden binnen de gemeente Zuidplas. In totaal zijn er zwembaden, sporthallen en gymzalen in het beheer van de sportstichting. Inschrijven zwemles U kunt inschrijven voor zwemles door een account aan te maken en de gevraagde gegevens in te vullen. Het voordeel hiervan voor u is dat uw gegevens digitaal verwerkt worden (of direct bekend zijn in ons systeem) en u gemakkelijk vanuit huis het tegoed op de lespas kunt opwaarderen.


Welkom bij Zwembad Ons Polderbad , in Stolwijk. Een mooi zwembad waar bijvoorbeeld uw kinderen kunnen leren zwemmen. En natuurlijk kunt u ook zelf heerlijk baantjes trekken. In de loop van het zwemseizoen organiseren wij diverse leuke en sportieve activiteiten.


Het Polderbad heeft een meter binnenba een peuterbadje en een buitenbad met grote tuin. In die grote tuin is er ook een badje voor de allerkleinsten, omheind met een afsluitbaar hek. De kinderen beginnen in een groep waarin iedereen voor het eerst meedoet aan de zwemles. Het streven is om alle kinderen uit de groep en de zwemonderwijzer bij elkaar te houden, van de eerste plons tot het diploma. De kids zwemmen ook met kleding deze week.


Over de Stichting Vlister Openlucht Baden (VOB) Met ruim vrijwilligers beheert de stichting VOB twee zwembaden in de Krimpenerwaard: Zwembad De Loete in Haastrecht en Ons Polderbad in Stolwijk. Beide baden werden ooit met sluiting bedreig maar met de inzet en ondersteuning van vele vrijwilligers en bedrijven is het behoud van onze zwembaden gewaarborgd. In zwembad De Koornmolen verzorgt het Zweminstituut zowel zwemles en zwemvaardigheid als diverse soorten zwem­activiteiten zoals Trimzwemmen, AquaVaria en Aquavitaal. Elke activiteit heeft zijn eigen lestijden en kosten. Vanaf jaar kunnen kleuters starten met zwemles.


Omdat kinderen van die leeftijd vaak nabij water spelen en tijdens vakanties ook dikwijls met water in aanraking komen, verzorgen wij kleuterzwemlessen. Deze lessen worden 1x per week gegeven en duren minuten, aangezien de concentratie bij de meeste kleuters nog niet langer mogelijk is. De vouchers worden uitgedeeld na de zwemles. U kunt ze ook ophalen bij onze receptie van het Polderbad. Zwemmen, springen, spetteren en duiken met het hele gezin.


Dat doet u in zwembad Kerkpolder. Zwembad Kerkpolder is een belevenis voor iedereen, van jong tot oud. Zwemles , hoe, wat en hoelang? Net las ik een blog over het gevaar van water, een bezorgde moeder over een ander kindje wat zichzelf nog niet kon redden. Met de invoering van de Licentie Zwem-ABC wordt een zwemlesaanbieder ook getoetst op zaken als: is er voldaan aan wet- en regelgeving, is de zwemlesgevende gescreend en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), werkt de zwemlesaanbieder volgens de gedragscode Zwembranche, is de zwemlesgevende voldoende opgelei is er nagedacht over.


Start zwemles voor volwassenen. Enquête Zwembad de Hofstee. Help ons onszelf te verbeteren, vul onze enquête in! Nieuws Zwembad De Hofstee. INFORMATIE ENVOZ zwem-abc Duckie Duikel gaat naar zwemles Aan de kinderen Hoera, je gaat leren zwemmen!


Zwembad Hoogvliet heeft een prachtig wedstrijdbad voor banenzwemmen en zwemlessen. Maar ook aan recreatie is gedacht: zwem met je kleintje in het peuterbad of kom. Welkom in Golfbad Oss voor een dagje zwemmen, zwemles , kinderfeestjes, aqua sportief, zwangerschapszwemmen, ouder- kindinstuif of baby- peuterinstuif!


Hiervoor geeft u bij start van de zwemlessen een Machtiging Automatische Incasso af. Bij het incidenteel missen van een zwemles bieden wij de service een Inhaalles te reserveren. Let wel op, deze Inhaalles heeft geen geldelijke waarde en kan dus ook niet als lesgeldbetaling worden ingezet.


De Inhaalles vervalt ook na weken. Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Bekijk de meestgestelde vragen over zwemles op onze website. De gegevens die je hebt opgegeven zijn bij ons veilig.


Wij hechten eraan je duidelijkheid te geven over de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan. De plek voor (sport) verenigingen met alle praktische informatie om de vereniging succesvol te runnen. Leer jouw kind vanaf jaar al spelenderwijs zwemmen.


Bij My HealthClub krijgt jouw kind volop aandacht door het zwemmen in groepjes van maximaal kinderen tot het behalen van het A-dilpoma! Ruim 7kinderen krijgen gratis zwemles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.