vrijdag 31 januari 2020

Wat is een green egg

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij hebben Alles voor de Hengelsport. Dan wil je natuurlijk de beste in zijn soort. Betrouwbaarhei gebruiksgemak en het lekkerste resultaat zijn ontzettend belangrijk, net zoals de bijbehorende service.


Barbecueën is met de Green Egg een avondvullend programma.

Het brengt een hoop gezelligheid met zich mee als je lekker aan tafel zit met zijn allen, in plaats van alleen maar achter de barbecue moeten staan. Uitstekend om vlees en vis. Door de speciale methode blijft het vlees lekker mals!


Laten we voorop stellen dat je met de basis al een heel eind komt, maar er zijn een aantal zaken die in mijn optiek onmisbaar zijn. Naast de kleur en het prijsverschil zijn er wel degelijk verschillen. Big Green Egg grillen is nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest!


Tegenwoordig wordt een kamado gemaakt van keramiek wat gebakken en geglazuurd wordt. Binnenin zit een keramische plaat waarop je houtkool kunt leggen. Wij, als fanatieke liefhebbers van deze unieke barbecue, hebben inmiddels een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd.

De Green Egg is de meest veelzijdige en effectieve ”Outdoor Cooker” van het moment. Maar hoe herken je zelf de kwaliteit van rundvlees? The Egg is a versatile cooking device capable of acting as a grill, oven, or smoker. They are produced in a distinctive dark green color. En hoe gebruik je een Big green egg ? Door het materiaal en het design vindt er binnen het groene ei een constante air flow plaats: dit zorgt voor een gelijkmatige garing en een efficiënt gebruik van het houtskool.


Al het andere is veelal overbodig. Maar dan wel meteen een maatje groter dan de Medium. Ik heb echt heel veel plezier gehad van dat eitje hoor, maar als ik er dan toch één koop, dan meteen maar een Large omdat ik dan net wat. De laatste modellen hebben een heel mooi scharnier waardoor de deksel iets achter de ketel terechtkomt.


Maar wat maakt ‘m nu zo bijzonder? Een mini-college over het gebruik van het razendpopulaire. Reinig het keramiek aan de binnenkant niet. Grillen, bakken en roken zijn nog nooit zo leuk, makkelijk en smakelijk geweest. En voor wie gewoonweg wil genieten: bij welke restaurant staan gerechten met de Egg op de kaart?


Welke soorten en merken zijn er? De Nest Handler is leverbaar voor de modellen Medium, Large, XLarge en XXLarge. Bij deze variant heeft u extra veel opberg-, en snijruimte.

De Mini is met name bedoeld voor gebruik op de camping of onderweg maar kan ook binnen worden gebruikt in de keuken of als tafel grill. Ik kan alleen nergens echt vinden wat nou echt de voor en nadelen zijn van de bastard tov de green egg , alleen dat de lak wat minder zou zijn. Ik weet dat als ik een keramische bbq ga kopen ik een hoop geld uit moet gaan geven, maar wil niet onnodig geld uitgeven, daarom wil ik graag van jullie advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.