donderdag 16 januari 2020

Lounche set hoezen

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Goedkope loungesets shop je eenvoudig op beslist. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Deze prettige lounge dining afdekhoes van kwaliteitsmerk Garden Impressions zorgt ervoor dat je langer plezier zult hebben van jouw lounge dining set.

Om de levensduur van je loungeset te verlengen, raden wij aan om deze af te dekken in de wintermaanden. In ons rijk gamma vind jij ongetwijfeld de beschermhoes op maat van jouw set en budget. Wij hebben daarbij zowel oog voor kleine als voor grote loungesets, én voor hoeksets. Als u een loungeset heeft raden wij u aan een loungeset beschermhoes bij de loungeset te nemen om de levensduur van je loungeset te verlengen.


Bij grote vierkanten hoezen krijgt u snel last van water dat op uw hoes zal blijven liggen, en in combinatie met gewicht, zon en wind uw hoes vele malen sneller slijten of doorlekken. Een hoes voor loungeset van Raffles Covers wordt geleverd met een gratis een Water Shedding Pole. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Stevige Loungeset hoes , geschikt voor rechthoek loungeset 2x 2H70.

Ademende hoes voor de lounge - set , gemaakt van stevig UV bestendig Polyester Deze tuinset hoes verlengd de levensduur van uw tuinset, reduceerd vocht en condens en gaat schimmel tegen. De vezels zijn door en door geverft, daardoor is de hoes kleur echt. Deze hoezen zijn er in verschillende maten, vormen, kleuren en materialen zodat er altijd een passend model is voor jouw inrichting. De juiste afmetingen en het juiste materiaal van de dat loungesethoes zullen ervoor zorgen uw meubelen langer mooi blijven. De ene hoes is gemaakt van transparant polyetheen weefsel en de andere van polypropyleen weefsel met coating.


Alle loungesethoezen zijn waterdicht, zo kan de loungeset droog staan tijdens een regenbui. Ook zijn onze loungetsethoezen UV bestendig. Ook voor losse loungestoelen. Voor de grote tuin, als voor een balkon hebben we een geschikte loungeset.


We bieden zowel complete als modulaire loungesets aan. In een handomdraai bij u geleverd. Hierdoor kan je zelf bepalen hoe groot je nieuwe set wordt. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Specialistisch advies nodig? We hebben loungesethoezen voor diverse vormen loungesets. Voor hoekbanken ook wel met L-vorm aangeduid evenals rechthoekige en vierkante hoezen.

Inc dubbele rijgkoord stoppers. Omdat wij een hoekbank hebben, is er gekozen voor een l-vormige loungesethoes. Zo krijgt vocht geen enkele kans en verkleinen wij de kans op schimmel. Na deze hoes inmiddels al enkele jaren gebruikt te hebben, kunnen wij mededelen uiterst positief te zijn.


Je tuinstoelen en -tafel worden beschermd tegen nagenoeg alle weersinvloeden. De hoes is gemaakt van recyclebaar materiaal, een ecologisch verantwoorde keuze dus. De hoes is ook nog eens onderhoudsarm, is deze nat geworden in de regen dan kun je hem gewoon laten opdrogen.


De ideale oplossing om de levensduur van jouw tuinmeubelen te verlengen. Bescherm uw set zodat het volgend jaar ook weer mooi is. Wat is het verschil tussen een loungeset hoes en een lounge dining hoes ? De hoezen voor een loungeset verschilt in vele opzichte van de lounge dining sets. De beschermhoezen voor de loungesets zijn korter dan de lounge dining sets en hebben een andere vorm. Bij een lounge dining set is de zit van de stoelen en de hoogte van de tafel verschillend.


In de categorie lounge dining set zijn er ook vele mogelijkheden qua kleuren en materialen te kiezen. Kijk dan bij de Lounge Dining Sets. Het onderhoud van een lounge diningset is niet anders dan een gewone loungeset.


Met een onderhoudsmiddel en een beschermhoes verleng je de levensduur van je lounge dining set.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.