woensdag 22 januari 2020

Luchtdichte ton

Elke plastic ton kan dus voor alles gebruikt worden. Alle tonnen werden eveneens van binnen goed gereinigd. We hebben de volgende kleuren in ons assortiment: zwart, grijs, groen, blauw en rood.


Het was me niet helemaal duidelijk dat het deksel uit twee delen bestaat, een deksel die de ton luchtdicht afsluit en dan de schroefring. Het openen en sluiten gaat iets minder snel maar het voer zit er luchtdicht in en blijft langer vers, niet onbelangrijk.

Er kan gemakkelijk een zak van 14kg Canivera in. Onze bouviers zijn er blij mee! De Welkoop voerton is ideaal voor het bewaren van verschillende soorten diervoeding. De ton is luchtdicht afsluitbaar door een speciale ring in de deksel waardoor het voer droog en vers blijft.


De ton is inclusief een handige voerschap die je aan de binnenkant van de deksel kan bevestigingen. Hier kunnen wij het hondenvoer goed in bewaren zonder dat er ongedierte in kan komen. Eenmaal ontvangen was de ton nog beter van kwaliteit dan ik mij in eerste instantie had voorgesteld.

Deze ton met schroefdeksel is daarnaast ideaal voor het opbergen van spullen en ook geschikt voor het bewaren van levensmiddelen. Deze ton blijft drijven en is mede daardoor ideaal voor gebruik bij watersport. Ronde Water en Luchtdichte ton Liter Afsluitbaar en winddicht deksel euro per stuk. Zo ook in het geval van duurzaam luchtdicht bouwen. Passiefhuis Protocol, dit per jaar miljoen m³ gas en 1ton CO² uitstoot reduceert, ten opzichte van.


Ideaal voor het opbergen van spullen. Ik vul er een luchtdichte bak mee waar ik ongeveer weken uit kan voeren. Koop en verkoop blauwe tonnen eenvoudig op Marktplaats. Ik ben met name over dit model ton te spreken, omdat ik door de twee delen beter lucht- en waterdicht kan draaien dan alleen deksel. En op deze manier heb ik ook een ton voor reservevoorraad die goed blijft.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Heeft u een zak voer open gemaakt? De beste manier om het voer te bewaren is in een voerton. Zo blijft het voer droog, wanneer u het buiten.


Nieuw vat blauwe ( luchtdicht ) met deksel met spanring en binnenzijde coating (anti roest) tevens in mekaar stapelbaar.

Stapelbaar wil zeggen dat als je de deksel erafhaalt dat er een dan een tweede vat in de andere past. Een goede voerton is goed afsluitbaar en het liefst lucht- en waterdicht. De voertonnen van Welkoop zijn ideaal voor het bewaren van diervoeding en nog betaalbaar ook. Bestel je vaten en tonnen bij Manutan.


Snelle levering, jaar garantie en kopen op rekening. Luchtdichte ton liter plastic hersluitbaar vanaf € -Handige tonnen , luchtdichte en stapelbare tonnen. Dekselvaten zijn alle nieuw, hebben een afneembaar deksel met luchtdichte ring en klemband. De tonnen hebben een inhoud van ca liter.


Alle dekselvaten hebben een afneembaar deksel, klemband en luchtdichte ring. Deze 2liter tonnen zijn overal voor inzetbaar aangezien ze goed schoongemaakt zijn. Zeer ruime ton met een luchtdicht draaideksel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.